• Gratis retourneren
  • Hoogwaardige voedingssupplementen
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Dagmenu Simon 

Let op: de losse maaltijden in de dagmenu's zijn onderling niet inwisselbaar (tenzij je de kcal en ingrediënten opnieuw gaat berekenen en aanpassingen doet volgens de richtlijnen).

Ontbijt voor 1 persoon

Groene smoothiebowl

Ingrediënten

  • 150 gram verse bladspinazie
  • 200 gram komkommer
  • 100 ml gefilterd water
  • 1 tl gemalen kaneel

Informatie

Bereidingstijd: 10 min 

Bereiding

  • Meng de ingrediënten in een blender of met een staafmixer tot een gladde en dikke substantie.
  • Schenk de smoothie bowl in een diep bord of kom en eet met een lepel.
  • Voeg eventueel meer of minder water toe als je de smoothie bowl dunner of dikker wil.


 

Lunch voor 1 persoon

Tomaten Courgette soep met basilicum

Ingrediënten

  • 10 ml olijfolie
  • 200 gram courgette, in stukken
  • 50 gram ui, gepeld en gesnipperd
  • 1 teen knoflook, gepeld en fijngesneden
  • 10 gram verse basilicumblaadjes
  • 300 ml Passata
  • 100 ml water
  • 1 biologisch bouillonblokje (zonder gist en zonder toevoegingen)

Informatie

Bereidingstijd: 15 minuten | Oventijd: 25 minuten

Bereiding

  • Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de courgette, knoflook en ui glazig.
  • Voeg de Passata, verse basilicum, het water en een bouillonblokje toe en breng aan de kook.
  • Roer zachtjes totdat het bouillonblokje volledig is opgelost.

  • Pureer de soep met een staafmixer.
  • Breng op smaak met peper en zout.


 

Diner voor 1 persoon

Groentespaghetti met notenballen

Ingrediënten

  • 20 gram Fittergy Pistache Boter
  • 30 gram walnoten
  • 5-10 verse basilicumblaadjes (houd iets extra achter voor de garnering)
  • ½ tl zeezout
  • 300 gram gele en groene courgette, in slierten (gebruik hiervoor
    een spiraalsnijder* of koop kant en klaar)
  • 10 ml olijfolie
  • 1 teen knoflook, gepeld en fijngesneden
  • 200 ml Passata

Informatie

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereiding

  • Maak notenballetjes door de Pistache Boter met de walnoten, verse basilicumblaadjes en het zeezout in een keukenmachine grof te malen.
  • Rol 3 balletjes van het deeg en laat opstijven in de koelkast.

  • Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook aan.
  • Bak de courgettespaghetti kort mee.

  • Verwarm in een andere pan op laag vuur de Passata.
  • Schep de courgettespaghetti in een diep bord en schep hier de Passata overheen.
  • Garneer met de notenballetjes en wat verse basilicum.

*Tip Heb je geen spiraalsnijder, maak dan linten met een kaasschaaf.