Adres
01 Over ons

We are Fittergy

Historie
Fittergy ontwikkelt al meer dan 20 jaar sportvoeding- en lifestyleprogramma's voor topatleten en mensen met passie voor vitaliteit en gezondheid. De passie van ons team heeft van Fittergy een toonaangevend transformationeel merk gemaakt voor zowel lifestyle coaches, voedingsadviseurs, therapeuten en consumenten. Spark your energy!
Energie
Bij Fittergy staat alles in het teken van de energiestofwisseling en maximale vitaliteit. Wij zijn specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen. Dit staat centraal in alles wat we doen: het is ons DNA.
Fittergy Coaches
Ruim 300 ervaren Fittergy Coaches begeleiden cliënten met op maat gemaakte trainingen, door Fittergy zelf ontwikkelde en geproduceerde supplementen en gezonde, uitgebalanceerde diëten. Via dit uitgebreide netwerk hebben inmiddels ruim 50.000 cliënten een Fittergy programma gevolgd.
E-commerce
De Fittergy voedingssupplementen bestel je simpel via je Fittergy Coach of op Fittergyshop.nl.
Eigen productie
Ons assortiment aan voedingssupplementen wordt met de grootste zorg in huis ontwikkeld en geproduceerd. De recepturen worden op basis van de nieuwste wetenschappelijke en orthomoleculaire inzichten en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen samengesteld.
Academy
Fittergy Academy is dé plek voor lifestyle coaches en therapeuten voor trainingen en opleidingen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Training, voeding, coaching, supplementen, commercie: alles komt aan bod. We leiden je op tot Fittergy Coach om dagelijks klanten te begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid