Adres

Fittergy Shop

Fittergy Supplements zijn hoogwaardige voedingssupplementen voor mensen met een actieve en sportieve leefstijl.We spark your energy, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

01 Supplementen

Fittergy Supplements

Fittergy Supplements ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen: innovatief en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Al onze Fittergy supplementen dragen bij aan een goede gezondheid, maximale (sport)prestaties en een gezond gewicht.

Al meer dan 20 jaar ontwikkelen we deze supplementen volledig in huis: van receptuurontwikkeling tot de productie in onze eigen productiefaciliteit. Met de producten van Fittergy Supplements zorgen we voor net dat beetje extra om (sport)prestaties te verbeteren.

Bestel jouw Fittergy Supplements via je Fittergy Coach of online op Fittergyshop.nl
More energy
Hoog gedoseerde supplementen

Onze supplementen worden vervaardigd volgens orthomoleculaire standaard.

Weigth loss
Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Omdat wij onze supplementen bijna allemaal zelf vervaardigen, ben je gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs.

Energytic feeling
Combinatie wetenschap & praktijk

Onze supplementen worden vervaardigd volgende laatste wetenschappelijke inzichten.

02 Testimonials

"Ik werk ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en zijn team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

Jac Orie
Trainer/Coach Jumbo-Visma schaatsteam

In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Make the Switch-kuur te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens en vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.

Mark Brandsen
Eigenaar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

“Remco is een innovator in de complexe wereld van sport-, voedings- en gezondheidswetenschappen. Hij weet complexe en ingewikkelde materie door te vertalen naar de praktijk waarbij hij zich baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijk. Innovatie die mij helpt veel resultaten te boeken samen met mijn klanten. En het mooie is, met deze kennis en inzichten ben ik ook onderscheidend ten opzichte van andere personal trainers.” (Sportvasten)

Mark van der Vecht
Sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid