• Gratis retourneren
  • Hoogwaardige voedingssupplementen
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Dagmenu Collin

Let op: de losse maaltijden in de dagmenu's zijn onderling niet inwisselbaar (tenzij je de kcal en ingrediënten opnieuw gaat berekenen en aanpassingen doet volgens de richtlijnen).

Ontbijt voor 1 persoon

Green Overnight Nuts

Ingrediënten

  • 75 gram bladspinazie
  • 125 gram courgette
  • 100 ml gefilterd water
  • 20 gram hazelnoten, grof gehakt
  • 1 tl gemalen kaneel

Informatie

Bereidingstijd: 10 minuten | Wachttijd: minimaal 4 uur

Bereiding

  • Meng de bladspinazie met de courgette en het water in een blender tot een gladde smoothie.
  • Schenk in een diepe kom of glazen pot en schep hier de grof gehakte hazelnoten en kaneel doorheen.
  • Laat minimaal 4 uur in de koelkast inweken en roer tussendoor nog een keer om.


 

Lunch voor 1 persoon

Spinaziesalade met gegrilde pompoen

Ingrediënten

  • 100 gram pompoenblokjes
  • 50 gram bladspinazie
  • 50 gram rode paprika, in repen
  • 100 gram cherrytomaten, doormidden gesneden
  • 10 ml olijfolie
  • 25 gram Fittergy Pistache Boter

Informatie

Bereidingstijd: 10 minuten | Oventijd: 20-30 minuten

Bereiding

  • Verwarm de oven tot 200 graden.>
  • Schep de pompoenblokjes in een ovenschaal en gril ±20-30 minuten in de oven.

  • Leg de spinazie in een diep bord en verdeel hier gegrilde pompoenblokjes, paprika en tomaatjes over.
  • Maak een dressing van de olijfolie en Pistache Boter en schenk over de salade.


 

Diner voor 1 persoon

Groentestoofpotje

Ingrediënten

  • 500 ml Passata
  • 10 ml olijfolie
  • ½ ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, gepeld en fijngesneden
  • 100 gram winterpeen, in plakjes
  • 1 stengel bleekselderij, in plakjes
  • 100 gram rode paprika, in blokjes
  • 100 gram courgette, in halve plakjes
  • 100 gram aubergine, in plakjes
  • ½ tl gedroogde oregano
  • ½ tl gedroogde basilicum
  • ¼ tl chilipoeder
  • Paar blaadjes verse basilicum voor garnering

Informatie

Bereidingstijd: 20 minuten | Suddertijd: 20-30 minuten

Bereiding

  • Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
  • Fruit de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn.

  • Voeg alle groenten toe en bak deze ± 10 minuten, op middelhoog vuur tot ze zachter worden.
  • Voeg dan de Passata met de kruiden en specerijen toe en roer goed door.

  • Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag, en laat de stoofpot 20-30 minuten sudderen.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Schep in een diep bord en garneer met wat verse basilicum.