Adres

Fittergy Vegan flex

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen, effectieve 10-daagse trainingsmethode op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

01 Lifestyle concept

Wat is
Sportvasten?

Samen met je Coach train je je lichaam in 10 dagen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, (sap)vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Je Coach stelt een persoonlijk protocol voor je samen dat je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat o.a. op welke intensiteit je moet trainen en een op maat gemaakt voedingsschema

Na het 10-daagse Sportvasten programma voel jij je als herboren en voel je je veel fitter en vitaler. Spark your energy! Proeven of je klaar bent om te gaan Sportvasten? Download dan het Sportvasten by Fittergy Booklet met 3-daags intermittent fasting schema op Sportvasten.nl of selecteer hier je Coach voor meer informatie.

Sportvasten by Fittergy
 • 2 tot 6 kg gewichtsverlies, vooral buikvet
 • Energieker en fitter
 • Verbeterde sportresultaten
 • Persoonlijke begeleiding
 • More energy
  Switch naar vetverbranding en betere sportprestaties

  Je haalt energie uit vet in plaats van suiker. Hierdoor krijg je meer energie, minder trek in zoetigheid en minder last van suikerdipjes.

  Weigth loss
  Wetenschappelijk bewezen

  De wetenschap achter Sportvasten is recent bevestigd in het toonaangevende 'International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism'. Sportvasten wordt genoemd als de snelste effectieve methode voor gezond gewichtsverlies.

  Energytic feeling
  Aanzienlijk fitter en energieker

  Je herstelt sneller na het sporten, je cholesterolgehalte daalt, je conditie verbetert. Kortom, je voelt je topfit en vitaal.

  02 Hoe start ik met Sportvasten by Fittergy?

  1
  Kies je Fittergy Coach

  Selecteer hier jouw Fittergy Coach en stuur hem of haar een bericht. Binnen drie werkdagen ontvang je een bevestiging van de Coach. Jouw Fittergy Coach neemt contact met je op voor meer informatie en een afspraak voor een intakegesprek.

  2
  Make the Switch

  Met Sportvasten maak jij de switch van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je onder begeleiding van je Fittergy Coach.

  Door tien dagen te sporten, een persoonlijk voedingsprotocol te volgen en het gebruik van speciale supplementen. Je bent na tien dagen afgevallen, fitter en energieker!

  3
  Keep The Switch

  De resultaten die je behaalt, wil je natuurlijk blijven vasthouden. Dit doe je door regelmatig een Keep The Switch minikuur te volgen in jouw dagelijkse leven.

  Met Keep The Switch producten onderhoud je heel eenvoudig jouw resultaten.

  4
  Repeat The Switch

  Wil je na een tijdje opnieuw de 10-daagse kickstart maken van suiker- naar vetverbranding? Dan is Repeat The Switch de oplossing.

  Door je Make The Switch ervaring heb je iets minder begeleiding nodig om de switch te maken. Zo zet je extra voordelig de vetverbranding weer aan!

  03 Test alvast jouw resultaten

  Doe de Sportvastentest en Make The Switch!

  Ben jij gemotiveerd om switch van suiker- naar vetverbranding te gaan maken? Je kunt nu al zien welke resultaten je met Sportvasten by Fittergy bereikt en kan vasthouden. Meteen doen? Vul hieronder de test in voor een prognose.

  Wat zijn jouw Sportvasten doelen?
  Afvallen
  Conditie verbeteren
  Vitaliteit verbeteren
  Volgende
  Hoeveel uur in de week sport je?
  0 tot 2 uur
  2 tot 6 uur
  meer dan 6 uur
  VorigeVolgende
  Gebruik je medicatie (m.u.v. de anticonceptiepil), ben je onder behandeling bij een arts voor een bepaalde aandoening of je heb je een eetstoornis?
  Ja
  Nee
  VorigeVolgende
  Vul jouw lengte en gewicht in en geef ook je geslacht aan.
  cm
  kg
  Man
  Vrouw
  VorigeVolgende

  Gefeliciteerd, dit zijn de resultaten die jij met Sportvasten binnen 10 dagen kan bereiken! Naast dit gewichtsverlies voel je je ook veel fitter en energieker.

  Ga nu Sportvasten
  De Sportvastentest nogmaals doen
  We adviseren je graag over het Sportvasten by Fittergy traject.

  Om er zeker van te zijn dat Sportvasten by Fittergy jou géén lichamelijke klachten geeft, willen wij je graag persoonlijk adviseren. Neem met ons contact op via [email protected] of bel naar 010-4420417

  Neem contact met ons op
  Ga een stap terug
  02 Testimonials

  "Ik werk ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en zijn team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

  Jac Orie
  Trainer/Coach Jumbo-Visma schaatsteam

  In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Make the Switch-kuur te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens en vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.

  Mark Brandsen
  Eigenaar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

  “Remco is een innovator in de complexe wereld van sport-, voedings- en gezondheidswetenschappen. Hij weet complexe en ingewikkelde materie door te vertalen naar de praktijk waarbij hij zich baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijk. Innovatie die mij helpt veel resultaten te boeken samen met mijn klanten. En het mooie is, met deze kennis en inzichten ben ik ook onderscheidend ten opzichte van andere personal trainers.” (Sportvasten)

  Mark van der Vecht
  Sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam
  05 Veelgestelde vragen

  Hoeveel is het gewichtsverlies na tien dagen Make The Switch van Sportvasten by Fittergy

  Uit een grootschalige wetenschappelijke analyse van duizenden Sportvasters weten we dat iemand gemiddeld 5,8% van zijn of haar lichaamsgewicht verliest. In de praktijk betekent dit 2 - 4 kg bij vrouwen en 3 - 6 kg bij mannen.

  Verlies ik tijdens de Sportvasten by Fittergy kuur ook spiermassa?

  Tijdens de Sportvasten by Fittergy kuur verdwijnt er veel vocht en suikers uit de spieren - niet de spiereiwitten. Hierdoor nemen de spieren wel af in volume. Dit komt overigens snel weer terug als je weer gaat eten. Het is zelfs zo dat onderzoek aan de VU in Amsterdam op spierbiopten van Sportvasters een toename in spiervezeldoorsnede liet zien. Dit wordt ook wel hypertrofie genoemd. Deze hypertrofie ontstaat vooral bij het netjes opvolgen van de voedings- en trainingsrichtlijnen na de Make The Switch kuur.

  Ik gebruik geneesmiddelen: mag ik dan Sportvasten of kan ik dan beter de Vegan Flex by Fittergy doen?

  Sportvasten by Fittergy is een pittig trainingsprogramma waarbij je fit moet zijn en ook zonder medische klachten. Veel mensen hebben ter preventie geneesmiddelen, bijvoorbeeld voor een te hoog cholesterol. In dit soort gevallen is Sportvasten vaak wel mogelijk echter bekijkt de Fittergy Coach in elk individueel geval of dit zo is. Vegan Flex by Fittergy is door vrijwel iedereen, zonder voorbehoud te volgen.

  Hoeveel moet je sporten tijdens Sportvasten by Fittergy en welke sporten kan ik doen?

  Gedurende 10 dagen doe je een intensieve duurtraining van 20 - 30 minuten. Je kan gaan fietsen, crosstrainen, hardlopen en roeien. Je Fittergy Coach bepaalt voor jou de juiste intensiteit aan de hand van je trainingshartslag.

  Ik twijfel tussen Sportvasten by Fittergy en Vegan Flex by Fittergy. Wat zijn de verschillen?

  Sportvasten by Fittergy is een pittig trainingsprogramma en vergt een goede conditie. Het levert in korte tijd veel conditie- en gezondheidswinst op. Je gewichtsverlies kan bij Sportvasten in 10 dagen oplopen tot 4 kg bij vrouwen en 6 kg bij mannen. Je switcht bij Sportvasten by Fittergy je spieren van suiker- naar vetverbranding. Vegan Flex by Fittergy is een voedingsprogramma waarbij je je vetcel en lichaam actief ontgift. Hierdoor vallen vrouwen tot 2 kilogram af. Mannen kunnen een gewichtsverlies tot 4 kilogram realiseren. Bovendien krijg je er veel energie voor terug. Vegan Flex by Fittergy richt veel aandacht op voeding en minder op sporten. Wel is veel bewegen belangrijk voor een mooi resultaat. Sportvasten en Vegan Flex by Fittergy kunnen ook achter elkaar gedaan worden voor maximaal effect.

  Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

  Cookie beleid