Adres

Spark your knowledge

Op onze Fittergy Academy leer jij de laatste wetenschappelijke inzichten over training, voeding en suppletie van Medisch Bioloog Drs. Remco Verkaik.

01 Let's get started

Wat is
Fittergy Academy

Energie is de kern van alles en dat leer je toepassen op de Fittergy Academy! Je kunt je op de Fittergy Academy inschrijven voor verschillende praktische en wetenschappelijk onderbouwde trainingen en cursussen.

Fittergy Academy
  • Opleiding tot Fittergy Coach
  • Leren met nieuwe wetenschappelijke inzichten
  • Direct toepasbaar in de praktijk
  • Uitgebreide begeleiding vanuit Fittergy
More energy
Exclusieve opleidingen

Vergroot je onderscheidend vermogen als lifestyle professional met onderbouwde kennis en bekwaamheid, door het volgen van de opleiding tot Fittergy Coach

Weigth loss
Nieuwste wetenschap toepassen

Fittergy Academy werkt altijd volgens de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en praktijkresultaten.

Energytic feeling
Kennis delen en leren toepassen

Fittergy Academy en de Fittergy Coaches delen kennis, leren het je toepassen in de praktijk en zorgen dat jij het beste uit jezelf en je cliënten kunt halen.

Opleiding tot Fittergy Coach

Jouw klant de juiste ondersteuning bieden om, op een verantwoorde, effectieve en wetenschappelijke bewezen manier, zijn of haar doelen te bereiken? Schrijf je nu in voor de Opleiding tot Fittergy Coach en leer alles over het Sportvasten en Vegan Flex programma!

Duur: 3 dagen
Kosten: € 699.00

Cursus Personal Ketogenic Profiling

Alles over de achtergrond van het ketogene dieet weten en met deze kennis en voedingsrichtlijnen meer resultaten behalen bij jouw klanten? Schrijf je in voor ketogenic profiling.

Duur: 1 dag
Kosten: € 149.00

Cursus orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur

Kennis opdoen over de orthomoleculaire voedingsprincipes voor het optimaliseren van de gezondheid en vitaliteit van jouw klanten? Schrijf je in voor de cursus orthomoleculair voedings-en suppletie adviseur.

Duur: 1 dag
Kosten: € 149.00

Training Overgang & voeding

Wil je vrouwen in de overgang helpen met goede adviezen en begeleiding om de overgangsverschijnselen te verminderen? Volg dan de training Overgang en voeding.

Duur: 1 dag
Kosten: € 75.00
03 Testimonials

“Remco is een innovator in de complexe wereld van sport-, voedings- en gezondheidswetenschappen. Hij weet complexe en ingewikkelde materie door te vertalen naar de praktijk waarbij hij zich baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijk. Innovatie die mij helpt veel resultaten te boeken samen met mijn klanten. En het mooie is, met deze kennis en inzichten ben ik ook onderscheidend ten opzichte van andere personal trainers.” (Sportvasten)

Mark van der Vecht
Sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam

In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Make the Switch-kuur te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens en vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.

Mark Brandsen
Eigenaar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

"Ik werk ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en zijn team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

Jac Orie
Trainer/Coach Jumbo-Visma schaatsteam

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid