Adres

Spark your knowledge!

Ben jij gezondheidsprofessional en altijd op zoek naar up-to-date kennis en praktische handvatten? Dan word je zeker blij van het aanbod van de Fittergy Academy!

Wat is
Fittergy Academy?

Fittergy Academy is de scholingstak van Fittergy. De gezondheidsprofessional vindt hier een aanbod dat varieert van een kort kennis-webinar tot meerdaagse opleiding, online én offline. De onderwerpen zijn altijd gerelateerd aan voeding, sport, gezondheid en leefstijl, waarmee de therapeut en leefstijlcoach zijn onderscheidend vermogen kan vergroten.

Bij de Fittergy Academy volg je ook de exclusieve opleidingen tot coach van de Lifestyle Concepten Sportvasten en Veganflex. Na afronden van deze opleiding(en) kun je de licentie afnemen, waarna je Fittergy Coach bent. Wist je dat één van de voordelen voor de Fittergy Coach is dat hij altijd 25-100% korting krijgt op het aanbod van de Fittergy Academy?!

Een greep uit het aanbod:
  • Webinarserie: De Vrouw
  • Sportvasten Coach
  • Vegan Flex Coach
  • Therapeutisch Vasten
  • Anti-Aging
More energy
Gevarieerd en onderscheidend aanbod voor therapeut, diëtist en leefstijlcoach

Van kort kennis-webinar tot meerdaagse opleiding, vaak geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen. Online én offline.

Weigth loss
Inspirerende en zeer ervaren docenten

Zij maken de inhoud van het aanbod altijd volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en met praktische handvatten. De opgedane kennis kun je dus direct toepassen.

Energytic feeling
Exclusieve opleiding tot Sportvasten- en Vegan Flex Coach

Extra behandelmogelijkheden voor de vooruitstrevende therapeut en leefstijlcoach. Treed toe tot de Fittergy Coach Community en ontvang alle kennis en tools om het concept succesvol te implementeren in jouw bedrijf.

Opleiding tot Sportvasten Coach

Jouw klant de juiste ondersteuning bieden om, op een verantwoorde, effectieve en wetenschappelijke bewezen manier, zijn of haar doelen te bereiken? Schrijf je nu in voor de Opleiding tot Sportvasten Coach en leer alles over het Sportvasten programma!

Duur: 2 dagen
Kosten: € 349.00

Webinar Post Covid Syndroom

Wil je weten hoe je mensen begeleidt die klachten blijven houden na een Covid infectie? Volg dan dit gratis webinar.

Duur: 1 dag
Kosten: € 0.00

Opleiding tot Vegan Flex coach

Het lichaam effectief en langdurig vrij maken van gifstoffen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten? Schrijf je in voor de opleiding tot Vegan Flex Coach.

Duur: 2 dagen
Kosten: € 299.00

Anti-Aging

Anti-Aging: het vertragen van de fysiologische verouderingsprocessen om de gezondheid te bevorderen en hiermee de kwaliteit van het leven. 2-daagse cursus waarbij je effectieve en praktische informatie krijgt, die direct toepasbaar is.

Duur: 2 dagen
Kosten: € 239.00

Interactie Medicatie

Veel geneesmiddelen hebben invloed op de status van bepaalde vitamines en mineralen. Ook kan de combinatie met voeding of suppletie nadelig uitpakken waardoor de kans op bijwerkingen kan toenemen. Tijdens deze praktische scholing brengt Chantelle Kompier je op de hoogte van alle ins en outs over dit onderwerp.

Duur: 1 dag
Kosten: € 119.00

Burnout en uitputtingsklachten

Het ontstaan van uitputtingsklachten en een burnout. Welke valkuilen zijn er voor je cliënt, hoe kunnen klachten worden voorkomen en hoe herstel je van een burnout?

Duur: 1 dag
Kosten: € 119.00

Webinar Testosteron

Testosteron is een van de belangrijkste hormonen voor vitaliteit in de breedste zin, zowel bij mannen als vrouwen. Wat kunnen voeding, training en leefstijl bijdragen aan de testosteronwaarden bij jouw cliënten? Volg dit gratis webinar.

Duur: 1 dag
Kosten: € 0.00

Webinar Krachtvasten

Voor Sportvasten Coaches met een geldige licentie én ervaring met krachttraining: webinar Krachtvasten!

Duur: 1 dag
Kosten: € 0.00
04 Testimonials

"Ik werk ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en zijn team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

Jac Orie
Trainer/Coach Jumbo-Visma schaatsteam

In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Make the Switch-kuur te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens en vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.

Mark Brandsen
Eigenaar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

“Remco is een innovator in de complexe wereld van sport-, voedings- en gezondheidswetenschappen. Hij weet complexe en ingewikkelde materie door te vertalen naar de praktijk waarbij hij zich baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijk. Innovatie die mij helpt veel resultaten te boeken samen met mijn klanten. En het mooie is, met deze kennis en inzichten ben ik ook onderscheidend ten opzichte van andere personal trainers.” (Sportvasten)

Mark van der Vecht
Sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid