sportvasten kosten

Sportvasten is een persoonlijk begeleidingstraject. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor Sportvasten worden bepaald door de hoeveelheid aan begeleiding die je nodig hebt. Heb je een goede basisconditie en sport je al regelmatig? Dan kan het zijn dat jouw sportvasten kosten lager zijn, omdat je minder begeleiding nodig hebt. Je hoeft dan geen “Prepare for The Switch” te doen. Daarnaast kan het zo zijn dat je met een groep gaat Sportvasten dit kan de sportvasten kosten omlaag kan brengen, omdat je het samen doet. Wat de sportvasten kosten verder nog kunnen beïnvloeden zijn de aangeboden faciliteiten, de ervaring en kwalificaties van de Sportvasten Coach en eventuele metingen en testen die uitgevoerd worden. De kosten voor Sportvasten zijn vanaf €249 tot €375 afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding en het aantal personen waar je mee gaan Sportvasten.

Prepare for The Switch

Als je lichaam nog niet klaar is om te Sportvasten, omdat je basis conditie bijvoorbeeld nog niet voldoende is, ga je deze samen met je Sportvasten Coach eerst naar een hoger niveau brengen. Mocht je de “Prepare for The Switch” fase om je conditie op peil te brengen nodig hebben dan duurt het Sportvasten langer dan 10 dagen. Daarnaast heb je met Prepare for The Switch ook extra begeleiding, dus dat zorgt ervoor dat de sportvasten kosten hoger dan €249,- liggen.

Make The Switch

Heb je al een goede basis conditie? Dan kun je direct starten met 10- daagse Sportvastenkuur ofwel de “Make The Switch” fase. Deze begeleiding bestaat onder meer uit een face-to-face intake gesprek en contact tijdens de kuur. Verder ontvang je een op maat gemaakt persoonlijk protocol en de benodigde voedinggsupplementen die je tijdens het Sportvasten nodig hebt.

Een afspraak maken met een Sportvasten Coach om de Sportvasten kosten, het traject en de benodigde begeleiding te bespreken? Meld je hier aan