Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sportvasten Coach 1 ‘Make the Switch’

21 september - 22 september

Opleiding tot Sportvasten Coach

Als je sportvastencoach wilt worden, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden, waaronder ervaring en vooropleiding. De eerste stap is het aanvragen van een account, waarna je je kunt inschrijven voor de opleiding tot Sportvasten Coach 1 ‘Make the Switch’. Meer informatie hierover vind je op ons SportVastenManager portaal.

Het sportvasten programma is een individueel begeleidingsproduct en het uiteindelijke resultaat is derhalve mede afhankelijk van de kwaliteiten van de coach. De sportvastencoach is onderdeel van het sportvastenmerk en daarom stellen we de nodige eisen aan je. De basislicentie en de (top)sportlicentie zijn vooral geschikt voor beroepsgroepen zoals sportartsen, fysiotherapeuten, personal trainers en trainers/(top)sportbegeleiders.

Schrijf je nu in

 

Dagdeel 1

Tijdens de introductie maak je kennis met de achtergrond, de basisprincipes en de praktische uitvoering van het Sportvastenprogramma. Je krijgt inzicht in de biochemische processen die ontstaan wanneer intensieve cardio-training wordt combineert met een sapvastenkuur en bepaalde voedingssupplementen. Ook worden de verwachte resultaten behandeld en wordt het gehele 10-daagse Sportvastenprogramma dag-voor-dag toegelicht.

Dagdeel 2

Om jouw klant te begeleiden in het behoud van de succesvolle resultaten, behandelt de opleiding programma’s die je na de het sportvasten kunt inzetten. Deze “Keep the Switch” fase wordt tijdens de opleiding uitgelegd. Uit ervaring is gebleken dat de meest succesvolle resultaten zijn behaald bij mensen die een goede conditie en een gezond voedingspatroon hebben. Om deze succesvolle resultaten ook aan klanten te kunnen bieden met een minder goede conditie en/of voedingspatroon is het programma “Prepare the Switch” ontwikkelt. Tijdens deze fase wordt de klant begeleid en gecoacht naar een gezonde conditie en voedingspatroon. Hiermee kan het maximale uit de “Make the Switch” fase van het Sportvasten worden behaald. Na het volgen van het programma wordt er een examen afgelegd. Na het behalen van het examen ontvang je een Sportvasten certificaat.

Gegevens

Begin:
21 september
Einde:
22 september
Evenement Tags:
Website:
http://www.sportvasten.nl/svm/?page=nascholingen_data

Organisator

Fittergy Sportvasten
Telefoon:
+31 (0) 10 442 04 17
E-mail:
info@fittergy.nl
Website:
https://www.fittergy.nl/

Locatie

EHF Nutrition
Otto van Tussenbroekstraat 121
Rotterdam, Zuid-Holland 3059 LR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0) 10 442 04 17
Website:
https://www.fittergy.nl/