WE WANT YOU IN OUR FITTERGY TEAM

Als coach ben je gedreven om samen met jouw klanten, de door jullie samengestelde doelen te behalen. Fittergy Sportvasten bied je de kans om met het Sportvastenprogramma de doelen van jouw klanten binnen een zeer korte tijd te behalen en te behouden!

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectief programma op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Door deze combinatie vindt er een switch plaats in de stofwisseling van suiker- naar vetverbranding. Doelen zoals afvallen, energieker en fitter worden én het verbeteren van sportprestaties worden door Sportvasten makkelijker en sneller bereikt! Op dit moment zijn er ruim 300 Fittergy Sportvasten Coaches, die dagelijks klanten met Sportvasten begeleiden.

Het Sportvastenprogramma ook aan jouw klanten bieden? Meld je dan nu aan voor de eerstvolgende Sportvasten opleidingen:

Succesvolle resultaten door Sportvasten Coaches

Onze Fittergy Sporvasten coaches hebben al meer dan 30.000 mensen met Sportvasten begeleid en verbluffende resultaten behaald. Het Sportvasten effect is direct zichtbaar. Met Sportvasten verliezen vrouwen gemiddeld 2 tot 4 kilo lichaamsgewicht en slanken in de buikomtrek 3 tot 5 centimeter af. Bij mannen is het gewichtsverlies gemiddeld 4 tot 6 kilo en verliezen 4 tot 7 centimeter aan buikomtrek. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het verloren gewicht na het Sportvasten volledig uit vet bestaat.

Sportvasters hebben aangegeven dat naast het gewichtsverlies, ze zich door het Sportvasten energieker en fitter voelen en er significante verbetering optrad in de sportprestaties. Daarnaast bouwen zij in het na traject extra spiermassa op en is hun cholesterol gehalte verlaagd.

Sportvasten Coach worden

Bereik nóg succesvollere resultaten met jouw klanten

Mensen zoeken manieren om voeding en sport op een goede manier te combineren, maar komen hier niet uit. Ze zijn op zoek naar een coach die hen daarbij kan helpen! Wil je, jouw kennis van voeding in combinatie met sport verhogen én daarmee jouw onderscheidend vermogen vergroten? Ben je een opgeleide:

  • Personal trainer;
  • (Sport)arts;
  • Fysiotherapeut;
  • Orthomoleculair therapeut;
  • Gewichtsconsulent;
  • Fitnesstrainer.

Wordt dan nu Fittergy Sportvasten Coach! Maak met jouw klanten de switch van suiker- naar vet verbranding. Je kunt Sportvasten Coach worden door je aan te melden voor opleiding.