Vind een Sportvasten Coach bij jou in de buurt

hoe kan ik sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode die onder begeleiding van een gediplomeerde Sportvasten Coach wordt gegeven. Zelfstandig gaan Sportvasten, zonder begeleiding, is niet mogelijk. Wij vinden dat goede begeleiding essentieel is om de best mogelijke resultaten te behalen.

Beginnen met Sportvasten

Wanneer je hebt besloten dat je voor Fittergy Sportvasten wilt gaan, dan is de 1e stap het inschrijven via Make The Switch

Om een Sportvasten Coach bij jou in de buurt te vinden ga je naar de Coach Locator. Hier vind je een overzicht alle Sportvasten Coaches bij jou in de buurt. Je coach zal een afspraak met je maken voor een intakegesprek. In dit gesprek bekijkt je coach of je in de juiste conditie bent om te kunnen Sportvasten. Is dit toch nog niet het geval dan kan je coach je helpen met een voortraject waarin je wordt voorbereid op de Sportvastenkuur. Ook krijg je alles uitgelegd over de werking van Sportvasten, het protocol en het supplementenpakket. Samen stemmen jullie af wanneer je gaat starten met het Sportvasten. Dan is het zover: de uitdaging gaat beginnen, Make The Switch!