Adres

Fittergy Shop

Op Fittergyshop.nl bestel je voordelig voedingssuplementen, allemaal geproduceerd volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

01 Let's get started

Wat is
Fittergyshop.nl?

Fittergyshop.nl is de webshop van Fittergy waar je snel en gemakkelijk een breed assortiment hoogwaardige voedingssupplementen bestelt.

Al onze voedingssupplementen worden gemaakt in onze eigen productiefaciliteit volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zo ben jij altijd verzekert van een kwalitatief en hoogwaardig supplement!

Fittergyshop.nl: dé webshop voor jouw voedingssupplementen
More energy
Hoog gedoseerde supplementen

Onze supplementen worden vervaardigd volgens orthomoleculaire standaard.

Weigth loss
Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Omdat wij onze supplementen bijna allemaal zelf vervaardigen, ben je gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs.

Energytic feeling
Combinatie wetenschap & praktijk

Onze supplementen worden vervaardigd volgende laatste wetenschappelijke inzichten.

03 Testimonials

“Remco is een innovator in de complexe wereld van sport-, voedings- en gezondheidswetenschappen. Hij weet complexe en ingewikkelde materie door te vertalen naar de praktijk waarbij hij zich baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijk. Innovatie die mij helpt veel resultaten te boeken samen met mijn klanten. En het mooie is, met deze kennis en inzichten ben ik ook onderscheidend ten opzichte van andere personal trainers.” (Sportvasten)

Mark van der Vecht
Sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam

In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Make the Switch-kuur te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens en vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.

Mark Brandsen
Eigenaar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

"Ik werk ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en zijn team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

Jac Orie
Trainer/Coach Jumbo-Visma schaatsteam

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid