Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Petra Coppens

Hoofd locatie:
Almystraat 26 in Oisterwijk
Andere locaties:
Berkenlaan 33 in Oisterwijk

Ik ben Petra Coppens en heb een goedlopende praktijk voor natuurgeneeskunde waarin ik een uitgebreid aanbod bied aan behandelingsmogelijkheden om mensen gezonder en fitter te maken, waaronder het intensief begeleiden van mensen bij sportvasten. Daarnaast heb ik verschillende specialisaties, zowel qua lichaamsbehandelingen als op het gebied van voeding, darmtherapie, hormonen, epigenetica en stressbeheersing.
Bij mij kun je rekenen op een intensieve begeleiding tijdens je sportvastenkuur; door mijn uitgebreide kennis op het gebied van orthomoleculaire therapie en jarenlange ervaring als natuurgeneeskundige herken ik snel of er aanpassingen gedaan moeten worden om de kuur voor jou zo goed mogelijk te laten verlopen.
Als een soort kadootje aan jezelf tijdens de kuur kun je bij mij kiezen om een behandeling in te plannen, die naast ontspanning ook de ontgifting stimuleert zodat je een optimaal effect uit de kuur haalt. Een Acces Bars behandeling hoort ook tot de mogelijkheden; hierbij worden psychische blokkades opgeheven die afvallen verhinderen.
Na de kuur zie ik je minstens 2 keer om te wegen, meten en bespreken wat voor jou de beste manier is om het resultaat van de kuur te behouden.

Verder organiseer ik samen met een collega coach, 1 of 2 keer per jaar een sportvasten wandelkuur in Winterberg, waar je ook voor kunt inschrijven. Tijdens de vastendagen van deze kuur gaan we met een groep mensen lange wandelingen maken in bergachtig gebied, wat een ander effect geeft dan de 'normale' kuur. Heel leuk om een keer te doen!

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Mijn eerste kuur in 2011 vond ik zwaar; daarna werd het steeds makkelijker, maar het blijft elke keer weer een kick om te doen; ik voel er me altijd super fit bij en merk dat mijn conditie elke keer vooruit gaat.
Verder merk ik dat mijn lijf ook hormonaal weer meer in balans is na elke kuur. Sinds de eerste keer ben ik me veel bewuster van wat ik eet en weet ik dat het helemaal niet nodig is om tussen 2 of 3 goeie maaltijden tussendoor iets te nemen behalve water of thee.
Het geeft me bij iedere cliënt die ik begeleid steeds veel voldoening om datzelfde effect bij ze te zien; iedereen is blij als ze het gedaan hebben!

Opleidingen:
HBO medische kennis
Orthomoleculaire voeding en therapie
Orthomoleculair Gewichtsconsulent
Massagetherapie
Lymfetherapie
therapeutisch sportvastencoach
Chinese Geneeskunde / meridiaantherapie en Tuina massage
Physiokey: neurofeedback impuls therapie
Oligotherapie
Darmtherapie
Mental Coaching
Acces Bars

Ervaring:
Ik heb sinds 2004 jaar een praktijk voor natuurgeneeskunde en heb me gedurende deze periode steeds bijgeschoold in de bovenstaande (vernieuwende) behandeltechnieken en andere specialisaties. Een daarvan is het begeleiden van cliënten bij sportvasten- en vegan switch kuren wat ik inmiddels ruim 9 jaar met heel veel plezier doe.
Ik help je graag met alle gezondheidsproblemen die jou in de weg staan om jouw ideale gewicht en figuur te bereiken.

Doelgroepen:
Iedereen die zich fit en vitaal wil voelen, zowel sporters als de minder sportievelingen.

Ik nodig je graag uit voor een oriënterend gesprek over wat sportvasten en de vegan switch voor je kunnen betekenen en hoe je blijvend het beste uit jezelf kunt halen door deze 10-daagde kuren afzonderlijk of in combinatie te doen.

Mail Petra Coppens

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid