Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Mark Van Der Vecht

Hoofd locatie:
Kanaalstraat 86A in Amsterdam

Ik ben Mark van der Vecht, bouwjaar 1971 en ik werk als zelfstandig (freelance)sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Na mijn studie communicatiewetenschap (WO) en communicatie management (HBO) heb ik verschillende marketing/communicatiefuncties gehad in het bedrijfsleven. Dat was niet mijn pad. In 2004 ben ik begonnen mij om te scholen tot trainer/ coach. Ik begeleid klanten met een integrale aanpak bij het behalen van resultaten op het gebied van hun gezondheid. Vitaler, fitter, slanker (of liever optimaal gewicht) zijn kernwoorden die mij zeer aanspreken in Sportvasten. Wel is sportvasten altijd een onderdeel van een grote geheel. Gedagsverandering zorgt ook voor de langere termijn voor resultaat.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Ik was eerlijk gezegd sceptisch of gezond twijfelaar ;-) Tijdens de sportvastenkuur overkwam mij een geweldig gevoel met name op gebied van mijn cardiovasculaire conditie. Na de sportvastenkuur zag ik dat terug in enorme winst bij mijn uithoudingsvermogen vooral bij lange wedstrijden op de racefiets. Ook sliep ik beter en voelde meer vitaliteit door de dag heen. Door meerdere minikuren en andere levensstijl/ voeding is dat altijd gebleven.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen begeleid van verschillende niveau's en met verschillende doelstellingen. Met de juiste persoonlijke aanpak zie ik bij deelnemers aan de kuur vergelijkbare effecten als die ik zelf heb ervaren. De grootste winst ligt in de periode na de 10dagen; Keep the Switch.

Sportvasten is een fysieke maar zeker ook mentale training die je meer inzicht geeft in hoe je een goede balans vindt tussen voldoende bewegen, gezond eten en "zondigen". Het heeft mijn plezier in het leven vergroot. Go for the switch!

Opleidingen:
NASM-CES Personal trainer (functioneel bewegen)
NASM-CPT personal Trainer (Cios/ EREPS level 4)
Sportvasten (1-4)
Orthomoleculaire voedingsleer
Fit!vak B
Fit!vak A
(Communicatiewetenschap UvA)

Ervaring:
Fietscoach sinds 2015
Detox coach sinds 2014
Sportvasten Coach sinds 2010
Personal Trainer sinds 2006

Doelgroepen:
Gemotiveerde mensen die hun gezondheid willen verbeteren en blijvend resultaat willen behalen

Specialisme in coaching van duursporters (hardlopen, fietsen, triathlon) vooral door integrale aanpak;
slimmer trainen ipv meer trainen

Mail Mark Van Der Vecht

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid