Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Sanne Bernhart

Hoofd locatie:
Middenhoek 62 in Loenen Aan De Vecht
Andere locaties:
Pauluslaan 110 in Noordwijk
Louis Armstronglaan 10 in utrecht

Sanne Bernhart is Medical Lifestyle Coach en Personal Trainer sinds: 05-08-2005

Sanne Bernhart (48) is eigenaar van Kyosan te Loenen aan de Vecht, woont en werkt in Laren. Daarnaast werkt Sanne als Medical Lifestyle Coach samen met Cardioloog Janneke Wittekoek van de Heartlife Klinieken.

Kyosan is een trainingscentrum voor mensen die willen inspannen en ontspannen. Zo zijn er groepslessen yoga, Yoga Swing, Pilates, conditietraining, kettlebell, bootcamp, TRX, binnen en buiten en kun je er terecht voor personal training en lifestyle coaching. Werken aan een gezond gewicht, samen sportvasten of je komt er voor een ontspannen massage. Sanne is gediplomeerd yoga-docente, personal trainer, fitnessbegeleider, sportvastencoach en masseur. Haar passie voor sport en begeleiding naar een gezond en actief leven deelt zij met haar mensen met hart en ziel. "mens sana in corpore sano": Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Sanne begeleidt je niet alleen bij het Sportvasten, maar ook met Keto Experience, en de Vegan Switch.
Samen met Cardioloog Janneke Wittekoek begeleidt Sanne mensen met hartproblemen preventief en curatief. Van mensen met een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hartritmestoornissen tot het begeleiden van mensen na een hartoperatie. Met als specialisatie het 'Vrouwenhart’.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Eigen ervaring tijdens kuur:
Waar ik erg benieuwd naar was, was of ik deze 10 daagse wel zelf thuis kon doen, met de verleidingen van al dat lekkers in kast, kelder en koelkast. Al een paar keer eerder heb ik namelijk een vastenweek gedaan op locatie, waar die verleidingen er niet waren. Tot mijn verbazing heb ik de sportvastenkuur met gemak gedaan. Het sporten was heerlijk. Ik vond een half uurtje cardio per dag zelfs wat weinig. Gelukkig had ik mijn yogalessen en groepstrainingen. Wat ik fijn vond, was het protocol. Wel even wennen om 's ochtends alles klaar te maken voor de hele dag, maar dat gaf uiteindelijk houvast. De eerste keer het drankje 'metabolic switch' tintelde mijn hele lijf, had niet gelezen dat je de 500 ml in 3 uur moet opdrinken ;-) De 2e vastendag vond ik zelf het zwaarst. Hier maakte ik overigens wel de switch van suiker- naar vetverbranding. Daarna kreeg ik meer en meer energie! Elke paar maanden doe ik een mini kuur, om zeker te weten dat ik in de vetverbranding blijf. Ik voel me energiek, loop makkelijker hard (hele - en halve marathons), en kan bijna alles eten. Doordeweeks weinig koolhydraten, meer fruit, groenten en eiwitten. En leuk, inspiratie gekregen en nieuwe salades en (pittige) soepen bedacht die goed passen bij mijn energieke leven.

Mijn beweeg- en voedingsschema maak ik voor een langere periode. De dagen dat ik krachttraining doe neem ik meer calorieën, de dagen in rust minder, zo rond de 1400. Totaal 12000 calorieën per week. De weekenden zijn nog wel eens mijn valkuilen ;-( Ik hou namelijk wel van een wijntje.

Opleidingen:
Sportmasseur en sportverzorging: Thim van der Laan
Fitnessbegeleider: ALO Amsterdam
Chi Running: ReActive
Orthomoleculaire Suppletie: Civas
Voedingsconsulente: Civas
Yoga opleiding: Diversen
Meditatietrainingen: Diversen
Sportvastencoach: Sportvasten
Yogaswing Teacher Training: Karen Fincke
Kettlebell trainer
Kinderyoga: Helen Purperhart
Begeleidster Montessorischool en Speciaal onderwijs
Sportvasten Integrale Personal Lifestyle Trainer. Trainen naar je DNA
Het hart, met name het vrouwenhart: Heartlife Klinieken.
Bayesian Personal Trainer

Ervaring:
Vanaf mijn 17e volg ik trainingen over het menselijk lichaam en het brein. Er is zoveel te leren en er is zoveel in ontwikkeling! Bij Lifestyle Coaching ben ik een voorstander van de 100daagse begeleiding. In 100 dagen kennis op doen over je eigen lichaam en handelen. Streven naar je eerste doelen. Bijvoorbeeld 10 kilo afvallen of 10 kilometer leren hardlopen, of 60 minuten kunnen ontspannen. Kyosan helpt je daarbij.

Voor wie is het? Voor mensen die al actief zijn, of actief willen worden.
Met individuele trainingen, workshops en groepstrainingen.
Met behulp van coachen, sportvasten, poweryoga en trainen!

Motto: Genieten!!! Leven in balans!!!

Doelgroepen:
Voor particulieren en bedrijven.
Hoe leuk is het niet om met je collega's en/of vrienden doelen te stellen op het gebied van wellbeing, wellness en gezondheid? En daar dan samen aan te werken.

Heb je een actief leven of wil je dat krijgen, dan maken we een programma voor je op maat.

Wil je wel, maar heb je de motivatie niet? Dan duwen we je in de goede richting, en nemen we je op sleeptouw. Zelfdiscipline en motivatie is te leren! In 100 dagen helpen wij jou op weg.


Motto: Genieten!!! Leven in balans!!!

Sportvasten Trainingen kunnen op locatie.
Bijvoorbeeld bij je thuis.
Bij Heartlife in Utrecht.
Bij Kyosan in Loenen aan de Vecht
In Noordwijk op locatie

Mail Sanne Bernhart

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid