Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Bernardine Rauwerda

Hoofd locatie:
Evenaar 190 in Alphen aan den Rijn
Andere locaties:
Spui 406 in Den Haag

Inmiddels werk ik alweer ruim 25 jaar met veel plezier in de sportbranche. Sport is mijn passie en ik heb het geluk gehad hiervan mijn beroep te kunnen maken.

20 jaar lang heb ik twee fitnesscentra gerund. Naast het leiden van deze twee centra, gaf ik ook groepslessen en Personal Training. Het geeft mij energie om mensen te kunnen helpen hun doel te behalen en plezier in het sporten te hebben. Dat maakt het immers een stuk makkelijker om vol te houden.

Toen ik 30 jaar was, bleek ik een talent voor fietsen te hebben. Ik beleefde daar zoveel plezier aan, dat ik wedstrijden ben gaan rijden. Ik belandde in de Nationale Selectie van het Mountainbiken en reisde de wereld over om te trainen en wedstrijden te rijden. Dit resulteerde in de overwinning van het Nederlands Kampioenschap en een nominatie voor de Olympische Spelen. Door een langdurige ziekte heb ik helaas niet aan de Olympische Spelen kunnen deelnemen. De topsport heeft mij echter geleerd door te zetten en vol te houden, wat ik graag aan andere mensen doorgeef.

Vanaf april 2019 run ik ook mijn eigen Bailine® praktijk in Alphen aan den Rijn. De behandelingen zijn de ideale uitkomst voor vrouwen die niet kunnen of willen trainen. Naast de spiersimulatie wordt ook aandacht besteed aan het mentale aspect en worden voedingsadviezen gegeven. Met Bailine® begeleid ik vrouwen naar een betere levensstijl en meer zelfvertrouwen.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
De sportvastenkuur heb ik zelf gedaan om te ervaren wat het precies met mij zou doen en hoe ik mij zou voelen gedurende de kuur. Het is immers belangrijk dat als ik mensen met sportvasten begeleid zelf ervaren heb wat sportvasten nu precies met je doet. Zelf hoefde ik niet echt overtollige kilo's kwijt, maar aangezien ik veel duurtrainingen doe is het handig als mijn lichaam vet omzet in energie i.p.v. suikers. Zodoende kan ik de trainingen ook langer volhouden. Toch was ik ook 3 kilo afgevallen na het sportvasten en was mijn vetpercentage met 3,5% naar beneden gegaan. Ook voelde ik mij fit en energievol. Na de kuur zelf gevolgd te hebben, wist ik dat de kuur ook voor veel andere mensen zou werken.

Opleidingen:
School voor Muziek en Dans
Fitvak Fitness
AAlo Master Opleiding Aerobics
Basis Orthomoleculaire Therapeut

Doelgroepen:
Vrouwen tussen de 45 en 55 jaar die een betere levensstijl en meer zelfvertrouwen nastreven.

Mail Bernardine Rauwerda

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid