Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Anita Boone

Hoofd locatie:
Vliegende Vaart 1 in Terneuzen

Mijn hele leven draait eigenlijk al om sport. Het plezier en de effecten van training zorgen ervoor dat ik ondanks een 2-tal ongelukken (waardoor ik 4x aan mijn knieen geopereerd ben) en sinds 2016 een volledig nieuwe knie heb gelregen, nog steeds dagelijks kan genieten van wat sport met je doet. In 1981 afgestudeerd als lerares lichamelijke opvoeding, 10 jaar gewerkt in het middelbaar onderwijs als vakleerkracht. En tegelijkertijd een eigen ballet en aerobic studio gestart. In 1993 eerste eigen fitness club opgericht, in 2009 de tweede club. In januari 2012 is ons derde bedrijf geopend. En in 2018 onze vierde vestiging.
Wanneer je echt de keuze wilt maken om gezonder en fitter door het leven te gaan is Sportvasten de manier om die keuze te maken. Eindelijk is er nu een programma wat dit werkelijk kan waarmaken. Ik geloof in het feit dat je als trainer voor iedereen een passende training moet kunnen vinden waarin plezier, uitdaging en resultaat belangrijk zijn. Daarnaast ben ik ook een echte bourgondier, koken en wijnen zijn passies die bij mij horen. Ik merk nu dat deze 2 goed samen kunnen gaan. Door de juiste voeding en training, kun je in combinatie met een minikuur op gewicht blijven.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Tijdens mijn sportvast kuur voelde ik me heel fit, was erg actief, en had geen last van hoofdpijn missselijkheid of andere zaken. Dat was in april 2011 tot op de dag van vandaag ben ik dat nog steeds. Op dag 6 van de kuur had ik het even zwaar maar dat was gelijk over toen ik een appel mocht eten. 1 dag na de kuur heb ik een knie operatie ondergaan en ben daar zo snel van hersteld dat ik 6 weken later veel sneller dan andere jaren omhoog kon fietsen in de Franse Alpen. Ik ben een stuk sterker en fitter . Mijn rusthartslag is met 5 slagen gezakt, ik kan weer koffie drinken zonder gelijk een opvlieger te krijgen, ik slaap beter, en voel me zowel mentaal als lichamelijk sterker. Ik kan het dus echt iedereen aanraden! Je moet er wat voor doen maar je krijgt er heel veel voor terug. De resultaten zijn echt blijvend!
Ieder jaar ter voorbereiding op mijn fietstochten in de alpen doe ik een 10 daagse sportvast kuur. En dat bevalt heel goed.

Opleidingen:
ALO, academie lichamelijke opvoeding Tilburg afgestudeerd 1981.
Body- Attack, Combat, Balance, Jam, Pump, Step opleidingen gevolgd en diploma gehaald.
Spinning opleiding Johhny G gevolgd.
Sportvasten basis opleiding 1 ,2 , 3 en 4.(top) sportlicentie
Aquarobics en hydrospinning instructeur
Gravity instructeur

Ervaring:
Sinds 1981 dagelijks werkzaam in de sport. Na 35 jaar groepslessen, alle lessen van Les Mills, Aquarobics, Spinning, Hydrospinning, zo`n 15 tot 20 per week geef ik nu nog 2 groepslessen per week en houd me voor de rest bezig met het coachen en opleiden van ons personeel, de ontwikkeling van nieuwe programma`s binnen onze bedrijven en Sportvasten. Tot nu toe heb ik 400 sportvasters begeleid. Zowel mannen als vrouwen, fanatieke sporters als mensen die minder fit zijn. Van 18 tot 73 jaar.

Gemiddeld gewichtverlies klopt precies met de aangegeven kilo`s, ook de conditie verbetering is bij iedereen volgens planning.

Doelgroepen:
Alle mannen en vrouwen die er echt voor willen gaan. Die de maken stap durven maken om echt voor hun eigen gezondheid en fitheid te kiezen.

Tweede locatie: Healthcenter Bodyline Hulst. Stationsplein 34, 4561 GC Hulst.
bezoek onze website www.healthcenterbodyline.nl
Derde locatie: Healthcenter Bodyline Oostburg, Pastoor van Genklaan 6, 4501 AJ Oostburg

Mail Anita Boone

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid