Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Richard Van Beek

Hoofd locatie:
Notaristuin 4 in Winterswijk

Je bent nooit te oud om te leren en dus besloot ik in mijn 31ste levensjaar weer fulltime naar school te gaan.

In 10 jaar tijd rondde ik veel opleidingen af, onder andere HBO Sporttherapie (Leffelaar / Veerman College), International Academy for Physical Footballtraining (voetbalconditie en hersteltrainer voor spelsporten), Precision Nutrition Certification Level 1, Functioneel Voeden (HBO voedingsopleiding) Integrale Personal Training en Therapie IPTT (Opleiding personal trainer en sportvastencoach).

Naast mijn opleidingen opende ik mijn eigen sporttherapie praktijk en had een overvolle agenda met behandelingen. Totdat ik benaderd werd door een betaald voetbal organisatie, waarna ik de praktijk rustig heb afgebouwd.

De laatste 15 jaar ben ik actief geweest (tot aan juni 2017) als fysiek trainer in het betaald voetbal, o.a. van Go Ahead Eagles, NAC Breda, Al Jazira (VAE), De Graafschap en Heracles Almelo. Er is een periode geweest van 3 jaar dat ik niet actief was in de voetbal en heb daar mijn eigen sportstudiomodel ontwikkeld.

Vanuit dat model zijn er twee methodes met elkaar geïntegreerd. Dit is EMS training met miha bodytec en de sportvastenmethode verwerkt in een 12 weken programma.

Dit doen we op dit moment (nog) op twee locaties: Winterswijk en Zutphen.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Voor de eerste keer sportvasten moet ik terug naar 2011. Door een groot artikel in de Telegraaf over het fenomeen sportvasten, 'het turbotrainen van de toekomst', werd ik getriggered door de achtergrond van de sportvastenmethode.

Uiteindelijk moet je zelf ervaren wat zo'n 10 dagen met je doet.

Ik was een zogenaamde 'super responder'. Sinds die eerste keer ben ik helemaal 'om', en deze methode heeft mij doen beseffen dat dit één van de weinige methoden zijn, om terug te komen naar een algehele fitheid.

We zitten nu in 2018 en heb in totaal 3 complete 10-dagen gedaan. Voor de rest is het een leefstijl geworden met kleine vasten prikkels.

Opleidingen:
MAVO/HAVO
Sporttherapie Leffelaar Amsterdam
Opleiding voetbalconditie
Opleiding revalidatietraining voor spelsporten
Opleiding Sportvasten (incl. topsportlicentie)
Opleiding Integrale Personal Training
Opleiding EMS training met miha bodytec
Precision Nutrition Level 1
Opleiding Functioneel Voeden

Ervaring:
Vanaf 2011 ben ik intensief met de sportvastenmethode bezig gegaan en inmiddels denk ik zo'n kleine 300 klanten begeleid. Het concept Personal Switch blijft groeien en er komen nog mooie dingen aan in de vorm van meerdere studio's.

Mail Richard Van Beek

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid