Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Monique Van Holstein - Verjaal

Hoofd locatie:
De Vierde Hoeve 54-56 in Maasdijk

Als Personal trainer, sportvasten- en voedingscoach begeleid ik als zelfstandig ondernemer mensen binnen Studio JPT in Naaldwijk. Om de bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden mijn collega's en ik in Studio JPT verschillende diensten aan, namelijk :
- Personal Training
- Voedings en dieetadviezen
- Orthomoleculaire therapie
- Mental Coaching
- En natuurlijk SPORTVASTEN'

Al jaren begeleid en motiveer ik mensen met heel veel plezier. Met als doel om tot een betere lifestyle en een gezonder voedingspatroon te komen. En hierdoor voel je je fitter. Als de cliënt een goede basisconditie heeft en gemotiveerd is om te sportvasten , is een slank en vitaal leven het doel!

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Om mijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren, heb ik in januari 2011 zelf de sportvastenkuur gedaan. Ondanks dat je tijdens de vastendagen niet eet, is miijn ervaring dat je fit de dag door komt. Je kunt zelfs goed sporten! De derde vastendag was wat zwaarder, maar op de 1e opbouwdag was ik dat snel vergeten.

Beloning door minder kilo's op de weegschaal!
Op de 1e opbouwdag werd ik meteen beloond. De weegschaal gaf al 5 kilo minder aan en mijn omvang was 5 cm. minder. Tijdens de verdere opbouwdagen kwam ik één klo aan, terwijl mijn omvang in centimeters hetzelfde bleef.

Sportvasten is wat mij betreft een realistische uitdaging en een zeer unieke ervaring. Je reset je lijf en je voelt je fit. Daarnaast merkte ik bij mijn trainingen vooruitgang in zowel kracht als conditie. De drang naar koolhydraatrijk voedsel en zoetigheid is sterk afgenomen. Ik heb geleerd wanneer ik echt honger heb in plaats van lekkere trek. Met een goed voedingspatroon, wisselende en uitdagende trainingen en af en toe een minikuur kun je je switch goed onderhouden!

Mail Monique Van Holstein - Verjaal

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid