Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Stacey Seedorf

Hoofd locatie:
Zandvoort
Mail deze coach

Hallo, mijn naam is Stacey Seedorf en ik coach o.a. in Sportvasten en in de Vegan Flex (Detox). Ik train en coach al ruim 17 jaar veel sporters, artiesten, sprekers en high performers in focus, motivatie en prestatie. Ik help hen met het realiseren van hun doelen en voornemens. Om te pieken is het heel belangrijk dat je voldoende breinkennis hebt, zodat je weet hoe je je lichaam goed kan aan moet sturen.

Toen ik zelf voor de eerste keer ging sportvasten was ik meteen verkocht door het snelle en blijvende resultaat. Ik had nooit verwacht dat ik in 10 dagen tijd van mijn suikerverslaving af was en mij ook nog eens superfit, gezond en sterk zou voelen. En dat ik ook nog eens ruim 6 kilo was afgevallen was een mooi bijeffect. Maar ik heb wel in de praktijk gemerkt hoe belangrijk het is dat je de juiste mind & body balans in jezelf leert vinden. Deze balans neem je na de kuur voor de rest van je leven mee en dat is echt een superbonus!

Bij het coachen in sportvasten wijs ik ook op het belang van de mind-reset. Als je die eenmaal hebt gemaakt, volgt de body-reset haast vanzelf.

Naast Sportvasten coach ben ik ook Vegan Flex (Detox) coach, waar ik erg enthousiast over ben. Al veel mensen hebben hiermee mooie resultaten behaald.

Vanuit State of Mind Network geven we ook vele andere trainingen en workshops in MindBalance, Maximaal Zelfvertrouwen, Stress & Burn-out, Mindfulness en Yoga & Meditatie Retreats in binnen- en buitenland.

Opleidingen:
Neurowetenschap
Epigenetica
Mindfulness docent
Meditatie docent
Sportvasten coaching
Vegan Flex/ Detox coaching

Mail Stacey Seedorf

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid