Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Ronald Van Rangelrooij

Hoofd locatie:
Keyserswey 26A in Noordwijk
Andere locaties:
Cohortedreef 1 in Valkenburg

Ik ben Ronald van Rangelrooij en sinds 2008 personal trainer en lifestyle coach. Onder de naam Medactief begeleid ik klanten bij het realiseren van hun doelstelling. Ieder individu is uniek. Als integraal personal trainer stem ik af op de individu en help met het maken van een een juiste mix van beweging, voeding en lifestyle die bij jou als persoon past.
Na meer dan 10 jaar ervaring en in combinatie met opleidingen en workshops (zie hier mijn cv) weet ik vaak een juiste inschatting te maken van de begeleiding die aansluit op de persoonlijke wensen. Ik zie mezelf als katalysator om een zetje in de juiste richting te geven of als extra stimulans bij trainingen. Mocht je deze begeleiding zelf willen ervaren dan maak ik graag in overleg een afspraak voor een vrijblijvende intake. Mocht u alleen gebruik willen maken advies en ondersteuning, ook dan kan Medactief u daarbij assisteren.

U heeft met Medactief de keuze om bij Olympia sport & health Noordwijk af te spreken en / of te trainen of bij u thuis in de regio Duin en Bollenstreek. Zo kunt u, in de door u gewenste omgeving, onder professionele begeleiding aan een vitaal lichaam werken.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Hiervoor kunt u mijn sportvasten dagboek inzien op ; https://medactief.nl/wp-content/uploads/2018/09/Sportvasten-dagboek-Ronald.pdf

Opleidingen:
Fittergy sportvasten coach
certificatie Personal hormonal profiling Overload Principle
certificaat Mylogenics rehab, release en activation Overload Principle
certificaat fysiek TOP A trainer Overload Principle
certificaat fysiek TOP B trainer Overload Principle
Fittergy Intergraal personal trainer
certificaat Crossfit instructeur
certficaat strongfit trainer
Fittergy vegan switch coach

Ervaring:
Inmiddels heb ik sinds 2010 vele sportvasten enthousiastelingen begeleid om hen zowel voor, tijdens als na de sportvastenkuur te helpen hun doelstelling te verwezenlijken.

Doelgroepen:
Medactief richt zich mede op diegenen die de Fittergy programma's willen beleven als opstart naar een meer vitale of meer energieke levensstijl.

Mail Ronald Van Rangelrooij

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid