Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Jurgen Roordink

Hoofd locatie:
Amsterdam
Andere locaties:
Den Haag
Oegstgeest
Mail deze coach

Mijn naam is Jurgen Roordink, (top)sportfysiotherapeut, (top)sportconsultant, orthomoleculair deskundige en personal trainer. Daarnaast vader van 2 leuke dochters en een zoontje. Met mijn compagnon Marcel Fortunati ben ik eigenaar van een praktijk in hartje Den Haag en een trainingscentrum in Leidschendam/Voorburg. Ik heb veel ervaring met sporters, topsporters, maar juist dagelijks ook met recreanten en mensen met klachten aan hun lichaam. Heeft U behoefte aan verandering; neemt U zelf de motivatie mee en zoekt U de kwaliteit die daarbij past, dan zit U bij ons goed.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Gedreven vanuit mijn sportachtergrond ben ik zelf aan de training gestart. Het vasten viel me enorm mee; alleen de laatste afbouwdag ervaarde ik als pittig door het gemis aan voeding. Uiteindelijk verloor ik zo'n 4 kg aan gewicht; waarvan 3,8 kg vet. Mijn conditie is er enorm door verbeterd en ik kan moeiteloos maaltijden overslaan sinds het sportvasten. Ik heb naast een paar minikuren inmiddels ook het wandelweekend gedaan. ik kan het sporters en gemotiveerde recreanten sterk aanbevelen. Belangrijk in het sportvasten is dat het wordt gezien als een training en niet als een 10-daags dieet. De veranderingen in je lijf zijn structureel, mits je ze koestert....

Opleidingen:
Fysiotherapie (KNGF), Sportfysiotherapie (IAS), Orthomoleculaire Geneeskunde (ORTHO), Topsportconsultant (SOE), Sportvastencoach basis en topsport (EHF), Personal Trainer (BBP).

Ervaring:
ruime ervaring als therapeut (30 jaar) en coach. Ruim 500 sportvasten begeleidingen i Zelfstandige praktijk met ruime oefenfaciliteiten; sterk netwerk in medische en paramedische samenwerking. Goede persoonlijke begeleiding met passie voor mensenwerk. Mogelijkheden tot maatwerk voor (prepare for the switch) en na (keep the switch) de Sportvastenkuur en samenwerking met voedingsspecialiste.

Doelgroepen:
Eigenlijk iedereen. De enige voorwaarde die ik stel is dat klanten bereid zijn om gemotiveerd aan het programma mee te doen. Ons programma is gebaseerd op persoonlijk contact en advies op maat. Topsporters, recreanten of gemotiveerde klanten zijn onze doelgroep.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer info of kom eens langs op onze praktijk aan de Boomsluiterskade van Den Haag of op ons Sportcentrum Westvliet in Leidschendam/Voorburg.
Kijk voor informatie ook eens op www.blessuredenhaag.com en onze voedingsspecialiste www.liesbethbooij.nl

Mail Jurgen Roordink

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid