Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Marjolein Englebert

Hoofd locatie:
Malmö 85 in Schiedam
Andere locaties:
Hongerlandsedijk 1006 in Spijkenisse

Ik ben Marjolein Englebert, eigenaar van lifestyle personal trainingsstudio Allwaysfit waar ik oa actief ben als Coach, Personal Trainer en Medisch Trainingstherapeut.
Ik ben al meer dan 26 jaar actief in de Fitness – en Gezondheidsbranche. Ik volgde diverse Nationale en Internationale opleidingen en heb mij vooral gespecialiseerd in trainingsleer inspanningsfysiologie, voeding en de mentale begeleiding van mensen.
Als National Trainer geef ik graag mijn kennis door aan andere trainers. Ik doceer diverse opleidingen: Allround fitness opleiding (FitVak! A en B)en inspanningsfysiologie en trainingsleer , NASM Personal Training opleiding en de Corrective Excercise Specialist (CES) ook wel FSH genoemd (Functionel Houdings Secialisatie.) bij EFAA) en ik ben Mastertrainer voor MiHA Bodytec waar ik de EMS /Bodytec opleiding geef.
Ik heb zelf 12 jaar lang een eigen Sport en Gezondheidscentrum gehad, waar ik als Technisch Directeur werkzaam was.
Door mijn passie voor wielrennen en Spinning heb ik mijn eigen Power Cycling cursus ontwikkeld voor de beginnende en gevorderde spinning-instructeur waarin o.a diverse duurtrainingsmethoden met hartslagmeter gecombineerd worden.
Regelmatig geef ik deze opleidingen ook incompany aan o.a. de Politie en de Marine.
Ik heb gewerkt bij o.a bij Paramedisch Centrum Schiedam. Hier gaf ik o.a Personal training,, Mental coaching, voeding- en Lifestyle adviezen en Medische Fitness.
Door mijn vele specialisaties en ervaringen ben ik in staat om de theorie naar de praktijk te vertalen en het beste uit de mens te halen.
Sinds 1 maart 2016 werk ik vanuit mijn eigen lifestyle studio Allwaysfit, Malmö 85 in Schiedam.
Wij begeleiden mensen naar een gezonde leefstijl om zo het optimale uit hun leven te kunnen halen via voeding, training en ontspanning.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Tijdens het sportvasten heb ik totaal geen honger ervaren, wel een leeg gevoel. Het is vreemd om niet aan tafel met het gezin mee te eten. Ik voelde mij wel erg goed, Had genoeg energie gedurende de hele dag zowel tijdens het sporten als mijn werk. Op de vastendagen heb ik het iets rustiger aan gedaan en dat voelde erg fijn.Je waardeert het eten na de vastendagen veel meer. Alles smaakt goed! Na de kuur had ik veel meer energie, voelde mij zeer fit en gek genoeg ook zeer ontspannen. Het fietsen ging beter en mijn conditie is vooruitgegaan. Een aanrader voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vind en wil behouden.
Jaarlijks doe ik nu een sportvastenkuur om fit en energiek te blijven (al vanaf 2010). Het geeft je echt een boost en de drang naar suiker is weg.

Opleidingen:
HAVO HALO
Medisch trainingstherapeut Fysio Physics
Fitvak A,B en C fitness instructeur.
NASM Personal Training
Integrale Personal training.
CES , Corrective Excercise Specialist
Mental Coach opleiding
LAPT Personal training
Orthomoleculair voedingsdeskundige
ACE, groepsfitnessinstructeur
Master Power Cycling, duursporters
Specifieke krachttraining
Leefstijl en voedingscoach EFAA,
Diabetes specialist Fysio Physics
Sportvastencoach opleiding
Integrale Personal Training
Metabolic balance
Orthomoleculaire voedingsdeskundige
Master trainer MiHa Bodytec en EMS training

Ervaring:
Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in de Fitness – en Gezondheidsbranche.
Ik heb veel mensen begeleid met zeer uiteenlopende doelstellingen: Gewichtsverlies, conditieverbetering, rugklachten, stabiliteitvserbetering, sportspecifieke doelen ed
ook specifieke doelgroepen o.a diabetes en obesitas.

Als National Trainer doceer ik diverse opleidingen voor de fitness professionals en fysiotherapeuten .

Doelgroepen:
Specifieke doelgroepen:
Overgewicht- Duuratleten - spierkrachtverbetering- rugklachten - schouder en nek problemen - diabetes - conditieverbetering - sportspecifieke trainingen- Mental coachinging-stressgerelateerde klachten-ondernemers met weinig tijd.

Mail Marjolein Englebert

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid