Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Jurgen Roordink

Hoofd locatie:
Melkeppe 17 in Den Haag
Andere locaties:
Boomsluiterskade 299 in Den Haag
Westvlietweg 55 in Den Haag

Gepassioneerd in mijn werk als Therapeut, Trainer en als Coach. Ik neem graag de tijd om het principe achter Sportvasten als ultieme training goed uit te leggen en ben een actieve coach tijdens de 10-daagse kuur. Binnen ons team werken wij met maatwerk en hanteren het principe: meten is weten! Dat maakt ons niet de goedkoopste coaches, maar wel erg succesvol, met inmiddels meer dan 900 succesvolle klanten sinds 2010! Coach van het eerste uur.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Gedreven vanuit mijn sportachtergrond ben ik zelf aan mijn eerste training gestart in 2010. Het vasten viel me enorm mee; alleen de laatste afbouwdag ervaarde ik als pittig door het gemis aan voeding. Uiteindelijk verloor ik zo'n 4 kg aan gewicht; waarvan 3,8 kg vet. Mijn conditie is er enorm door verbeterd en ik kan moeiteloos maaltijden overslaan sinds het sportvasten. Ik heb naast een paar minikuren inmiddels ook het wandelweekend gedaan. ik kan het sporters en gemotiveerde recreanten sterk aanbevelen. Belangrijk is dat het Sportvasten wordt gezien als een intensieve korte training en niet als een 10-daags crash dieet. De veranderingen in je lijf zijn structureel, mits je ze koestert....
Zelf doe ik sinds 2010 jaarlijks een 3-, 5- of 10-daagse training als motivatie voor mezelf en mijn klanten; voor klanten maak ik dan maatwerk.

Opleidingen:
Fysiotherapie (KNGF), Sportfysiotherapie (IAS), Orthomoleculaire Geneeskunde (ORTHO), Topsportconsultant (SOE), Sportvastencoach basis en topsport (EHF), Integraal Personal Trainer (IPT), Performance Coach (Blessure Den Haag), Haptonomie (Doorn).

Ervaring:
Ruime ervaring als Therapeut (30 jaar), Trainer (25 jaar) en als Sportvastencoach (10 jaar). Ruim 750 Sportvasten begeleidingen. Zelfstandige praktijken in Den Haag met ruime trainings faciliteiten; sterk netwerk in medische en paramedische samenwerking. Persoonlijke begeleiding met veel ruimte voor mensenwerk.

Doelgroepen:
Eigenlijk iedereen. De enige voorwaarde die ik stel is dat klanten bereid zijn om gemotiveerd aan het programma mee te doen. Ons programma is gebaseerd op persoonlijk contact en advies op maat. Gemotiveerde klanten zijn onze doelgroep.

Wij starten altijd met een vrijblijvende, persoonlijke intake; met de mensen waarmee we starten garanderen wij het resultaat van de switch. Lichte beperkingen in gezondheid als overgewicht, diabetes type II en hoge bloeddruk zijn geen probleem en eventueel overleggen we voor u met uw arts of behandelaar.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer info of kom eens langs op onze praktijk aan de Boomsluiterskade van Den Haag of op ons Sportcentrum Westvliet in Leidschendam/Voorburg; contact bij voorkeur via mail of WhatsApp.

Wij bieden daarnaast ook veel ruimte voor natrajecten na het Sportvasten met maatwerk via onze voedingsspecialiste. Zo kunt U het bereikte resultaat sterker verankeren of juist nog meer resultaat boeken na het Sportvasten. Eventueel bieden wij ook de ruimte om een voor-traject te doen.

Mail Jurgen Roordink

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid