Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Marie-José Torenvliet-Schoop

Hoofd locatie:
Bommelskoussedijk 52 in Klaaswaal
Andere locaties:
Kerklaan 33 in Schiedam
Francijntje de Kadtlaan 44 in Vlaardingen

De basis van mijn ervaring en kennis werd gelegd tijdens mijn zwemcarrière 30 jaar geleden. Hierna deed ik achtereenvolgend de opleiding tot (sport)diëtist, otrhomoleculair therapeut en startte ik in 2005 mijn praktijk NutriFit. Fit worden door de juiste voeding, dat is mijn lijfregel. Met goede voeding en een passend plan om hiertoe te komen, kun je een wereld van verschil maken en dit verschil dagelijks aan den lijve ondervinden.
In 2015 hervond ik het plezier in wedstrijdsporten weer; sindsdien besteed ik vele uurtjes aan triathlontraining. De liefde voor zwemmen kwam al snel weer boven.
In mei 2017 kwam mijn boek (H)erken je Honger uit over de 15 soorten honger. Hoe bereik je het ideale gewicht? Door de taal van de vetverbranding weer te verstaan.
Bijna gelijktijdig maakte ik kennis met de Sportvastenkuur en werd gegrepen door de goed onderbouwde theorie ervan. Vanaf 2018 bied ik de Fittergy Sportvastenkuur aan in mijn praktijk en wordt steeds enthousiaster. Voor de duuratleet die zijn sportprestaties wil aanscherpen. Maar voorál voor de serieuze klant die het maximale uit zijn lijf wil halen. De unieke combi van sporten en vasten brengt je over die heuvel heen, waar je altijd tegenaan hikt. Geweldige uitvinding de 10-daagse kuur. Het liefst gecombineerd met de Vegan Switch. Maar wel onder goede begeleiding van een coach, want het is geen geintje!

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Mijn man en ik hadden het plan gevat om de kuur gelijktijdig te doen. We dachten elkaar op deze manier te kunnen ondersteunen.
Hier kregen we spijt van, want ons gezinsleven met 2 dochters van 7 en 10 jaar, liep natuurlijk gewoon door. Dit vergt veel, vooral omdat we een leven leiden in een hoog tempo. Ons lontje was wat korter dan normaal.
Dit deed me realiseren dat je A) geen stress moet hebben vanaf dag 3 van de kuur en je echt even 4 dagen heel rustig aan moet doen. Dit laat ik ook altijd duidelijk weten aan mijn klanten. Je doet het sportvasten niet even erbij.
De kuur zelf vond ik op de sapdagen wel pittig, maar de rest viel me mee. Ik had al veel vaker gevast, maar de duur van de kuur was wel nieuw voor me. En het strikte 3 x per dagen eten/drinken ook.
Er waren heel veel eye-openers en ik concludeerde dat het een MUST is voor iedere coach om het eerst zelf te doorstaan.
Ik vond de week ná de kuur eerder pittiger dan de kuur zelf en realiseerde mij terdege dat het echte werk pas begint tijdens de Keep the switch. Het na-traject is nog belangrijker dan tijdens de kuur zelf. Hier ben ik als diëtist dan ook expert in.

Opleidingen:
HBO Voeding & Diëtetiek
Orthomolecualir therapeut
Sportdiëtetiek
Sportvastencoach

Ervaring:
25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij gewichtsbeheersing en wedstrijdsport via mijn bedrijven NutriFit en NutriAtleet.
Auteur van (H)erken je Honger! - de sleutel tot jouw ideale gewicht over de 15 soorten honger

Doelgroepen:
Wedstrijdsporters
Koolhydraatverslaafden
Jojo-ers

Medische achtergrond
Voorliefde voor westrijdsporters
Beheersing van Engels, Spaans, Portugees en Papiaments

Mail Marie-José Torenvliet-Schoop

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid