Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Daan Lancee

Hoofd locatie:
Xenonweg 31 in Amersfoort

Mijn naam is Daan Lancee, in 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Begin 2017 heb ik mijn diploma tot sportvastencoach behaald. Sindsdien begeleidt ik met veel enthousiasme en resultaat mensen naar een gezonder gewicht en nog veel belangrijker, een gezonde leefstijl. Na zelf een succesvolle kuur doorlopen te hebben waarbij ik 7 kilo afviel (inmiddels is dat 10 geworden en kan ik dit prima handhaven), ben ik enthousiast geworden voor het sportvasten en wilde ik gelijk zelf mensen gaan begeleiden.

Het succes van sportvasten zit hem voor mij in het feit dat je tijdens en direct na de kuur zelf voelt hoe het is om ontzettend veel energie te hebben, geen dipjes te krijgen gedurende de dag en veel minder lekkere trek te hebben. Dit geeft een ontzettende motivatie boost waardoor je ook na de kuur je nieuwe leefstijl makkelijker kunt vasthouden.

Zelf ben ik graag aan het sporten, in de sportschool, het zwembad of buiten op de racefiets/mountainbike. Daarnaast hou ik er van om lekker te eten en goede wijn te drinken, uiteraard alles in balans.

Graag stel ik samen met jou een plan op en coach ik je naar een nieuwe leefstijl en gezonder gewicht.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Ik heb de kuur zelf als relatief zwaar ervaren, het honger gevoel verdwijnt redelijk snel en dan blijft er wel een leegte over, dit vond ik lastig. Naar mate de kuur vorderde kreeg ik meer energie en merkte ik dat ik beter sliep en echt wakker mijn bed uit kwam 's ochtends. Het sporten vond ik geen probleem, ik kreeg er juist energie van. Gelukkig had ik geen last van bijwerkingen.

Mail Daan Lancee

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid