Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Linda Broeren

Hoofd locatie:
Goudplaat 17 in Hoofddorp

Sport en bewegen heb ik altijd hoog in het vaandel gehad. Een leven zonder sport is voor mij bijna onmogelijk. Na een loopbaan als clubmanager bij een vooraanstaande fitnessclub en presenter van diverse groepslessen, heb ik mij eerst gestort op het moederschap. Na de komst van ons derde kindje merkte ikzelf dat lesgeven/trainen in een sportschool mij niet meer de ontspanning en vreugde gaf als voorheen. Ik raakte geïrriteerd van alle prikkels die je bij het binnen sporten meekrijgt. Ik ging zelf buiten trainen en dat bracht mij zóveel geestelijke ontspanning, dat het mijn missie werd om andere mensen dit ook te laten beleven! Met onze groepstrainingen en persoonlijke begeleidingen hebben wij als een gezonder en fittere leefstijl te creëren zodat je nog meer uit het leven kan halen. Balans is daarbij het sleutelwoord.
Sportvasten sluit perfect aan bij onze missie. We gunnen iedereen een fit en vitaal leven! Wanneer begin jij?

Eigen ervaring tijdens de kuur:
De eerste twee dagen vond ik best pittig maar dat gevoel werd al snel vervangen door een soort drang naar een zo optimaal mogelijk resultaat. De cijfers op de weegschaal en het energieke gevoel speelden daar de hoofdrol in. Op vastendag 3 had ik het zwaar, maar nogmaals de resultaten hielpen mij de focus te bewaren. Het eurforische gevoel van het maken van de Switch was heerlijk! Ik doe nu nog steeds zelf regelmatig een minikuur om het in getrainde effect en de daarbij behorende voordelen te bewaren, en gun iedereen een eenzelfde ervaring.

Opleidingen:
Diverse communicatietrainingen gebaseerd op het DISC principe, zoals klantcommunicatie-, teamcommunicatie-, management-, sales- en werving & selectietraining (HumanHabits)

Sportvasten Coach (Fittergy)

Pilates-Opleiding (Ground Control Pilates)

Fitness Opleiding Master en Management (AALO)

Aerobic Opleiding Master en Management (AALO)

Presenter Opleiding (AALO)

BodyAttack Opleiding (Les Mills)

BodyPump Opleiding (Les Mills)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Ervaring:
Ik begeleid met name mensen inde leeftijdscategorie van 25 tot 55. Veel van mijn klanten zijn mama's en papa's met een actief (sociaal) die de balans tussen genieten van het leven en een fit en vitaal lijf kwijt zijn. Als zelfstandig ondernemende mama van 4 kinderen kan ik practisch gemak en gezonde keuzes dichter bij elkaar brengen voor mijn doelgroep.
Daarnaast heb ik ook enorm veel ervaring opgedaan als topsporter (turnen), mijn langdurige loopbaan als groepslesdocent, ClubManager en bij het geven van vele opleidingen aan andere trainers op het gebied van gedrag en communicatie gegeven.

Doelgroepen:
Dames en heren in de leeftijdscategorie van 25 tot 60 met een actieve leefstijl

Mail Linda Broeren

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid