Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Li-Ann van Groen

Hoofd locatie:
Singel 250 in Amsterdam
Andere locaties:
Oosterdokskade 63 in Amsterdam
Herenweg 253 A in Wilnis
Westzijde 168 in Zaandam
Burgemeester van Alphenstraat 63 in Zandvoort

Hi, ik ben Li-Ann en ik ben Sportvasten en Vegan Flex (Detox) coach. Daarnaast geef ik als orthomoleculair hormoonspecialist advies over (orthomoleculaire) voeding, beweging, mindfulness, yoga en supplementen . Al 15 jaar ben ik werkzaam in de fitness branche en heb dan ook heel veel mensen geholpen die graag wilden afvallen, hun conditie wilden verbeteren en fitter en gezonder wilden worden.
Nadat ik zelf de Sportvasten kuur had gedaan en zo enthousiast was over het resultaat dat ik zag aan mijn huid en lichaam en vooral ook voelde, wilde ik heel graag andere mensen helpen om zich ook zo te voelen. Ik had zoveel energie, voelde mij fitter, sterker en gezonder! Ik zat lekkerder in mijn vel en voelde mij zelfverzekerder.
Sindsdien heb ik heel veel mensen begeleid met het sportvasten en is het elke keer weer geweldig om het resultaat te zien en als ze zeggen hoe goed ze zich voelen en dat het een life changer is geweest.
Behalve het resultaat in die 10 dagen, ben je van je suikerverslaving af én motiveert het je om goed door te gaan met gezonde voeding en bewegen. Ik vind vooral dát erg belangrijk en geef daarom altijd advies over hoe je het resultaat kan behouden in de toekomst.
Naast Sportvasten coach ben ik ook Vegan Flex (Detox) coach, waar ik erg enthousiast over ben. Al veel mensen hebben hiermee mooie resultaten behaald. De kuur is goed vol te houden en draait echt om goed voor jezelf zorgen. De richtlijnen zijn perfect om ook na de kuur te blijven volgen en dat kan al met al 2 dagen per week vegan eten.
Ik geef met State of Mind Netwerk verschillende trainingen zoals 'Gezond Afvallen', 'Voorkomen en overwin Stress & Burn-out' en 'Mindfulness, yoga en meditatie Retreats' in binnen- en buitenland.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Ik heb in totaal 3 keer de Sportvasten kuur gedaan in 7 jaar tijd. Ik vond het altijd lastig om sporten en gezond eten vol te houden, omdat ik geen resultaat merkte. Toen vertelde iemand mij over Sportvasten en de eerste keer was zo'n life changer! Ik viel 4 kilo af, had heel veel energie, zat lekker in mijn vel en hield zonder moeite het sporten en gezonder eten vol. Ik zal helemaal in het ritme, was heel gemotiveerd en de suikerverslaving was weg! In totaal ben ik in 7 jaar tijd 10 kilo afgevallen en ben ik nu helemaal in balans en voel ik mij super.

Ik begeleid mensen al met The Vegan Switch vanaf het allereerste begin toen het net ontwikkeld was. Ik heb het eerst zelf gedaan en sindsdien vele anderen erbij begeleid. Deze kuur is op mijn lijf geschreven en staat voor alles wat ik belangrijk vind en zelf naleef. Tijdens The Vegan Switch staat je gezondheid voorop en moet je meer tijd vrijmaken voor jezelf om gezond te koken, meer te bewegen, te ontspannen en voldoende te slapen. Oftewel, je moet jezelf even op nummer 1 zetten en daarmee staat zelfliefde centraal. Het zijn richtlijnen voor een gezonde en goede leefstijl die je goed kan volhouden, ook na de 10 dagen. Het mooie is daarmee ook dat mensen die The Vegan Switch doen een blijvende verandering hebben in leefstijl en daarmee ook in de resultaten.

Opleidingen:
Orthomoleculair therapeut
Orthomoleculair hormoonspecialist
Sportvasten coach
Vegan Switch/ Detox coach
Psyche en voeding
Orthomoleculair kinderspecialist
Mindfulness
Yoga en meditatie opleidingen
Diverse cursussen op gebied van fitness en voeding

Kijk voor meer informatie over mij op: www.li-ann.nl

Mail Li-Ann van Groen

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid