Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Astrid Van Enk

Hoofd locatie:
Sterrenkroos 116 in Zwolle

Sinds 15 jaar ligt mijn hart en gedrevenheid in de sport, voeding en een gezonde levensstijl en heb ik mij breed ontwikkeld op het vlak van anatomie/fysiologie, trainingsleer, gezonde voeding en gedragsverandering.
Als Personal Trainer ben ik een echte coach! Wilt u blijvend afvallen? Heeft u een trainingsdoel voor ogen? Kampt u met fysieke belemmeringen? Ik kan u helpen naar uw doel! De sportvastenkuur kan daar een doeltreffend middel voor zijn!
Mijn missie: "mensen stimuleren naar een fitte, gezonde en gelukkige levensstijl".
kortom Fit-Food-Feel

Eigen ervaring tijdens de kuur:
De Sportvastenkuur is voor mijzelf een unieke ervaring geweest die me zowel fysiek als mentaal veel winst heeft opgeleverd.
Qua fysiek is mijn uithoudingsvermogen enorm vooruit gegaan. Met name tijdens het wielrennen en hardlopen voel ik me een "diesel". Mentaal heeft de Sportvastenkuur ervoor gezorgd dat ik bepaalde ongezonde gewoontes heb kunnen doorbreken en heeft het mij enorm bewust gemaakt wat gezonde voeding kan doen met je lichaam en prestaties.
In cijfers: Tijdens de kuur zelf ben ik 4 kg afgevallen en is mijn vet% gedaald met 4%. Door het goed opvolgen van de richtlijnen ben ik in de 2 maanden na de kuur nog eens 4 kilo afgevallen en is mijn vet% verder gedaald met nog eens 4%!!
De 10 dagen waren beste spannend, maar prima te doen en ik heb geen honger ervaren. Wel had ik sterk het gevoel dat mijn lichaam in een "bepaald proces" zat heb. Ik heb tevens ervaren wat het is om "iets-te-moeten-laten" en kan mijn klanten hier nu gerichter in begeleiden en coachen.

Opleidingen:
LAPT-FOUNDATION
LAPT-RED-LABEL
NASM PERSONAL TRAINING
GEWICHTSCONSULENT
SPORTVASTENCOACH
KRACHTKUURCOACH
ORTHOMOLECULAIR SPORT- en GEWICHTSCONSULENT
ORTHOMOLECULAIR VOEDINGSDESKUNDIGE
INTEGRAAL SUPPLETIE ADVISEUR
MEDICAL PERSONAL TRAINER

Ervaring:
Inmiddels heb ik de afgelopen jaren als Sportvastencoach ruim 200 klanten mogen begeleiden tijdens hun Sportvastenkuur. Veruit de meesten hebben zeer mooie en blijvende resultaten behaald! Dat is ook wat de Sportvastenkuur beloofd.

Mail Astrid Van Enk

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid