Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Laetitia van Garderen

Hoofd locatie:
Koperweg 11F in Alphen Aan Den Rijn
Andere locaties:
de Vliegerlaan 2 in Voorburg

Doordat ikzelf veel (inter)nationale wedstrijden heb gedaan, weet ik wat het is om hard hard te trainen en offers te maken, maar ook hoe belangrijk gezonde voeding is. Hierdoor heb ik echter ook veel expertise opgedaan. Juist door deze ervaring en mijn passie voor sport kan ik helpen iemand bewuster, gezonder en zelfverzekerder te laten voelen.
Mijn aanpak kenmerkt zich als resultaatgericht, maar vooral enthousiast en motiverend. Sportvasten is HET middel om in korte tijd je conditie te verbeteren, gewicht te verliezen en daarna beter te kunnen presteren.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Tijdens het sportvasten heb ik niet echt een hongergevoel ervaren. Ik voelde mij goed en had genoeg energie gedurende de hele dag, ook tijdens het sporten en mijn werk. Ook tijdens de vastendagen voelde ik mij fit. Ik merkte dat ik na de vastendagen mijn maaltijden veel meer waardeerde, alles smaakt goed! Na de kuur had ik veel meer energie, voelde mij fit, maar tegelijkertijd ook zeer ontspannen. Mentaal heeft de Sportvastenkuur ervoor gezorgd dat ik bepaalde ongezonde gewoontes heb kunnen doorbreken en heeft het mij enorm bewust gemaakt wat gezonde voeding kan doen met je lichaam en je prestaties. Een aanrader voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt en wil behouden!

Opleidingen:
Fittergy Sportvastencoach
Orthomoleculair gewichtsconsulent
ZwangerFit

Mail Laetitia van Garderen

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid