Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Margriet Udding

Hoofd locatie:
Van Ommerenhaven 16 in Barendrecht
Andere locaties:
Koekoekslaan 2A in Nieuwegein
Snellingerdijk 124 in Oosterwolde
Rozenlaan 131 a in Rotterdam
Straatweg 99 in Rotterdam
Mail deze coach

Ik ben Margriet Udding en al jaren actief op het gebied van gezondheid, orthomoleculaire voedingsadviezen en bewegen. Mensen meer energie geven en uitzoeken hoe iemand zich beter kan voelen daar word ik blij van. Sportvasten is daar ook een voorbeeld van. 9 Jaar geleden heb ik persoonlijk ontdekt dat Sportvasten het lichaam reset en daardoor meer in de vetverbranding gaat i.p.v. in de suikerverbranding. Deze kennis ben ik toen door gaan geven aan mij klanten als Sportvastencoach.
Als docent bij de Opleiding Sport en Bewegen werk ik veel met sporters. Ook de mensen die (nog) niet sporten begeleid ik in mijn praktijk. Zelf sport ik het liefste in de natuur en ben vaak buiten te vinden.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Mijn eerste kuur was in 2009. Daarna heb Ik diverse sportvastenkuren gedaan. Ik moet eerlijk bekennen dat de eerste keer behoorlijk pittig was. Waar ik het meeste aan moest wennen was het niet meer kauwen. Gelukkig kon ik genoeg koffie drinken en dat maakte veel goed. Ook betekende een rammelende maag niet dat ik geen energie had. Tijdens de eerste keer had ik vrij genomen en daar was ik erg blij mee omdat ik al mijn focus nodig had voor de kuur. Een reset was er niet alleen voor mijn suikerverbranding maar ook voor mijn smaakbeleving! Wat kon ik de pure smaken weer waarderen, tonijn, rucola, eitjes, pure chocolade en ga zo maar door.
De kuren erna kwam ik snel ik mijn vetverbranding en voelde mij ook erg goed. Een rust kwam in mijn hoofd en lichamelijk ervaarde ik veel energie. Opmerkelijk was de conditieverbetering na de kuur. Nu doe ik elk jaar een sportvastenkuur om fit te blijven. Tijdens de sapdagen plan ik niet teveel activiteiten waar ik mijn hoofd bij moet gebruiken. Ook doe ik regelmatig een “Keep the Switch dag”(3 x per dag een sapje en metabolic switch) en dit bevalt erg goed. Mijn drang naar suiker blijft daardoor weg.

Opleidingen:
HAVO
HBO Food & Business
BVE-docent Sport en Bewegen (waarvan een groot onderdeel coaching)
Opleiding Medische Kennis HBO niveau
Basisopleiding Orthomoleculaire Geneeskunde HBO niveau
Aerobicsinstructrice
Sportvastencoach opleiding
Neurofeedbacktrainer
Gezondheidspsychologie
Sport & Voeding
Therapeutische basiskennis

Ervaring:
Sinds 2010 ben ik gezondheidscoach en begeleid mensen met hun voeding en beweging, waaronder ook Sportvasten.
Vermoeidheid, slaapproblemen, depressiviteit, diabesitas (diabetes en obesitas), allergieën, eczeem en diverse andere chronische klachten pak ik samen met de klant aan.
Met mijn neurofeedbacktraining geef ik de hersenen fitnesstraining, mensen worden weerbaarder en kunnen beter met hun problemen dealen.
Met workshops over gezonde voeding geef ik mensen praktische handvaten bij het boodschappen doen en koken van de maaltijden.
Daarnaast ben ik docent bij de opleiding Sport en Bewegen, door het combineren van verschillende activiteiten blijf ik goed op de hoogte van wat er gaande is op het gebied gezondheid.

Doelgroepen:
Mensen met overgewicht, obesitas, conditie verbeteren, diabetes, stress, diabesitas, mentale coaching, chronische aandoeningen, sporters, hoge bloeddruk, hoog cholesterol.

Mail Margriet Udding

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid