Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Jürgen de Brouwer

Hoofd locatie:
Bosscheweg 11 in Berkel-Enschot

Door mijn jarenlange ervaring in de fitnessbranche kan ik een optimale mix maken van voeding en trainingsprincipes in de verschillende fases van Sportvasten. Hierdoor zal het resultaat van een Sportvastenkuur nog groter en blijvender zijn.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Inmiddels heb ik al diverse kuren gedaan. Dit om zelf te ervaren welke veranderingen er in de kuur verwerkt zijn. Sinds de eerste kuur ben ik anders met mijn voeding en training omgegaan. Mijn voedingspatroon is aangepast en heb totaal geen moeite om de juiste voeding te kiezen en de 'slechte' voeding achterwegen te laten. Het is een kwestie van keuzes maken. De Switch heeft in mijn geval een positieve uitwerking op mijn uithoudingsvermogen (conditie), mijn stemming en op het handhaven van een gezond gewicht. Dit laatste zonder dat ik er veel voor hoef te laten.

Opleidingen:
• CIOS, met als relevante specialisme; Fitness en conditietrainer.
• Sportvasten Basiscoach
• Sportvasten Topsportbegeleider
• Sportvasten Krachtkuurcoach
• Krachtvasten Coach
• Orthomoleculair Voedingsdeskundige
• Intergrale Personal Training

Ervaring:
Ruim 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, als fitnessinstructeur, groepslesinstructeur en Personal Trainer.

De laatste jaren heb ik specialiseert op het gebied van Personal Training, waarbij ik uit ga van een juiste synergy tussen training, ontspanning en voeding.

Sinds oktober 2010 actief als Sportvastencoach, inmiddels ruim 100 klanten begeleid zijn tijdens de verschillende fases van het Sportvasten.

Doelgroepen:
• Mensen die willen afvallen
• Iedereen die een gezond en vitaal leven wil leiden
• Sporters, die meer uit hun zelf willen halen
• Topsporters, welke elke trainingsvorm aanpakken om beter te worden

FITNED gecertificeerd onder nummer 1772

Omdat Kwaliteit het verschil gaat maken ...

... is het belangrijk dat consumenten weten welke instructeurs, fitnesstrainers en fitnesscentra de gewenste kwaliteit bieden (en welke niet…) Daarom hebben Fit!vak en EHFA (European Health Fitness Association) een officieel register voor trainers geopend als onderdeel van het European Register of Exercise Professionals (EREPS).

Nederland is het tweede land in Europa met een dergelijk register. Dit register zal door Fit!vak worden beheerd. Heel zorgvuldig en in samenwerking met EHFA. De Europese brancheorganisatie uit Brussel, heeft samen met Fit!vak een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd kwalificatiesysteem ingericht. EREPS is bestemd voor instructeurs en trainers met de juiste kwalificaties en competenties om het beroep van gekwalificeerde trainer in de fitnessbranche veilig en effectief uit te oefenen.
Voor meer informatie: www.ereps.nl

Mail Jürgen de Brouwer

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid