Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Rena Van Der Veer

Hoofd locatie:
Mary Zeldenruststraat 58 in Heemskerk

Ik ben Rena van der Veer en ben werkzaam als Personal trainer, groepsfitnessinstructeur en sinds november 2012 als Sportvastencoach.
Ik heb reeds 14 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij een gezonde levensstijl.
Ik kan je persoonlijk begeleiden in het voortraject van het sportvasten om een sterke motor te bouwen, tijdens de sportvastenkuur en ook na de kuur om de switch vast te houden.

Zelf heb ik een veel fitter en energieker leven na het volgen van de sportvastenkuur en ik wil jou graag helpen dit ook te bereiken!!

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Ik vond de kuur echt een uitdaging om te doen.
In het protocol wordt erg duidelijk omschreven wat je per dag mag eten en welke supplementen je moet nemen. Het half uur sporten leek aanvankelijk weinig maar tijdens de vastendagen was dit echt voldoende!
Door het geleidelijk afbouwen van de voeding gaat je lichaam er langzaamaan aan wennen en heb ik dan ook helemaal geen honger gehad, je werkt echt toe naar de vastendagen.
Tijdens de vastendagen wel wat rustiger aan gedaan en was daardoor prima te doen! Bijzonder hoe goed je zintuigen beter werken tijdens de vastendagen. Je ruikt echt alles vanaf een afstand!
Op de derde vastendag de switch gemaakt en toen weer langzaamaan opbouwen. Wat kan kauwen en eten dan weer lekker zijn. Naarmate de opbouwdagen vorderden voelde ik mij steeds energieker worden.
Wat een verschil met de voor de kuur, zoveel energie en zoveel meer uithoudingsvermogen en ook nog een aantal kilo's kwijt!
Tijdens het geven van mijn lessen merk ik echt zoveel verschil, veel minder snel buiten adem en ook meer kracht!
Daarom wil ik dit iedereen aanraden die fitter, vitaler en blijvend slank wil worden!

Opleidingen:
Integrale personal trainer
Fitness trainer A
Nasm personal trainer
Perfect performance 4 essentials
Yoga 200 hrs teacher trainer
Bodypump, RPM, Bodystep trainer

Mail Rena Van Der Veer

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid