Adres
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Jarl Flart

Hoofd locatie:
Amsterdamseweg 15G in Uithoorn

Mijn naam is Jarl Flart. Geboren in 1978 te Amsterdam.

Ik ben Personal Trainer van beroep. Dit betekent dat ik mijn cliënten begeleid op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Sportvasten is een onderdeel geworden van mijn coachingsprogramma.

Zie mij als vertegenwoordiger in de sport. Op jonge leeftijd al veel sporten beoefend. Van tennis tot snowboarden, van karate tot honkbal. Sport is dus al jaren een hobby van mij. Sinds jaren echt een passie en uiteindelijk heb ik er mijn beroep van gemaakt.

Het vinden van een gezonde(re) leefstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk.We weten dat een groot deel van de bevolking niet of niet goed beweegt, te veel of te weinig eet of ongezond eet. En een klein percentage van de bevolking kampt ook nog eens met stress. Dit met gevolg dat er veel problemen gaan ontstaan in het lichaam. Suikerziekte, obesitas(overgewicht), hartklachten. Dit zijn nog maar een paar problemen die kunnen ontstaan.

Een gezonde(re) leefstijl begint bij gezonde voeding, beweging en dus ook ontspannen.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor Sportvasten?

Bel of mail:
Jarl Flart
Tel: 0652417158
Mail: [email protected]
Website: www.jfpersonaltrainer.nl

Eigen ervaring tijdens de kuur:
De eerste keer dat ik de volledige kuur heb gedaan was een hele mooie ervaring. Dan leer je pas echt je lichaam kennen. Het afbouwen ging prima. De derde afbouwdag voelde wel vreemd, omdat je alleen vloeibare voeding binnenkrijgt, maar trainen ging nog steeds prima op die dagen. Vervolgens de 3 vastendagen. Die waren wat zwaarder, maar goed te doen. Met sporten had ik iets meer moeite. Vooral omdat mijn hartslag snel wat hoger was dan normaal. De laatste vastendag voelde ik mij ineens kiplekker, had veel energie. dit had te maken met de 'switch' die ik had gemaakt. Mijn hartslag kon nog verder omhoog en uiteindelijk na een maand ongeveer merkte ik bij een conditietest dat mijn conditie flink was toegenomen. Mijn gewicht is nog steeds stabiel. Geweldig programma!

Opleidingen:
Fitnessinstructeur (Fitvak)
Personal Trainer (verschillenden opleidingen)
Orthomoleculair voedingsadviseur
Sportmasseur
Looptrainer
Kracht en conditietrainer

Ervaring:
- Begeleiden van cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking.
- Voedingsanalyse
- Voedingsadviezen
- Opstellen van voedingsprogramma's
- Topsportbegeider
- Looptrainer

Doelgroepen:
- Personen met een geestelijke/lichamelijke handicap. Zowel volwassenen als kinderen.
- Personen met overgewicht of ondergewicht
- Personen met diabetes, hart en vaatziekten en gevoelige darmen ten gevolge van overgewicht (dit gebeurt in samenwerking met uw huisarts)
- (TOP) sporters
- Niet-Sporters

Mail Jarl Flart

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met je coach

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid