Thuis workouts oefeningen

3 effectieve workouts die je thuis kunt doen

Op dit moment zijn helaas alle sportscholen gesloten, maar wees niet getreurd! Wil je alsnog lekker in beweging blijven en goed voor je lichaam zorgen? Dan zijn deze thuis workouts een uitkomst. Ook kan je deze workouts lekker in je tuin doen (mits je die hebt natuurlijk).

Voordat je aan deze workouts begint is het belangrijk om een fitnessmatje te hebben. Dit maakt het thuissporten een stuk aangenamer. Kleine gewichtjes kan je gebruiken om de oefeningen wat intensiever te maken. 

Onze Sportvasten Coaches zitten zeker niet stil en sporten er nog steeds op los. Wij lichten een aantal Sportvasten Coaches uit die je laten zien wat je allemaal thuis kunt doen!

Wil je meer uit je sportprestaties halen? Dan is Sportvasten misschien wat voor jou. Als je geïnteresseerd bent om een Sportvastenkuur te doen, ga dan naar Sportvasten locaties en zoek een Sportvasten Coach bij jou in de buurt!

  1. Rena van der Veer

Sportvasten Coach Rena weet als geen ander hoe je optimaal gebruik kan maken van het thuis moeten sporten. Zoek je een goede workout waarmee je al je spieren traint? Dan is dit de perfecte workout voor jou! Hij is best pittig, dus bereid je goed voor door eerst een korte warming up te doen en te gaan stretchen. Aangezien het zonnetje steeds meer gaat schijnen kun je dit lekker buiten in de tuin doen. Hierdoor neemt je lichaam gelijk wat vitamine D op. 

Door deze workout twee keer per week te doen zorg je ervoor dat je optimaal in beweging blijft! Check ook zeker haar website

Bekijk hier de thuis workout van Sportvasten Coach Rena

     2. Jolanda van Andel 

Sportvasten Coach Jolanda is een echte powervrouw die niet graag stilzit! Ze haalt veel energie uit goede voeding en het sporten. Wanneer je naar goede thuis workouts opzoek bent moet je zeker haar Instagram bekijken. Wij lichten deze effectieve benen workout uit. Door regelmatig je benen te trainen worden ze sterker en zien ze er ook strakker uit. Onderstaande oefening is simpel maar heel effectief, je doet het thuis en je hebt alleen een elastiek nodig. Raak je geïnspireerd door Jolanda? Breng dan zeker een bezoek aan haar website

Bekijk hier de benen workout van Sportvasten Coach Jolanda

3. Patricia ter Bogt

Sportvasten Coach Patricia weet wel wat een goede workout is. Zij heeft al jaren ervaring met het begeleiden van mensen die mooie resultaten willen behalen. Dit doet zij samen met Fabian Touw, eigenaar van FTPT. Op Instagram post zij vaak motiverende thuis workouts! De workout hieronder zorgt ervoor dat je lekker in beweging bent en al je spieren traint. Neem daarnaast ook een kijkje bij de “Home workouts” highlight die bovenaan haar Instagram pagina staat! Nu heb je geen excuus meer om niet in beweging te blijven.

Bekijk hier de home workout van Sportvasten Coach Patrica ter Bogt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *