The Vegan Switch

The Vegan Switch? Maar ik wil helemaal niet vegan worden!

Alleen maar sla eten is toch niks voor mij!

Ja, dat was ook mijn eerste gedachte. Ik ben ‘old school’ met mijn voeding, ik hou van mijn dierlijke eiwitten (een beetje te veel) omdat ik een zeer actieve levensstijl heb en mijn doel is om mijn spiermassa te behouden en sterk te blijven. Ik train 5 keer per week in de sportschool en gemiddeld fiets ik 100-150 km per week. Waarom zou ik in hemelsnaam The Vegan Switch willen doen, dat betekent dat ik alleen sla ga eten … toch?

Dat is de verwarring over The Vegan Switch, bij de Vegan Switch is het niet het doel om een ​​planteneter te worden! Het is veel meer dan dat, en daar ben ik dus ook achter gekomen. Het fascinerende van The Vegan Switch is dat je het beste van twee werelden hebt, de kracht van het eten van vlees én van plantaardig. Deze combinatie leidt tot een onverwacht gewichtsverlies en ontgrendeling van energie! Ik ben nu op dag 6 en voel nu al het voordeel! Dit is een levensstijl die ik zeker kan aannemen!???

Intermittent veganisme

Intermittent veganisme?? is het geheim van dit lifestyleprogramma van Fittergy. Dus hoe werkt dit? De eerste 4 dagen begin je je inname van dierlijke eiwitten te verminderen. Je eet normale hoeveelheden (70-150 gram) of magere, magere kipfilet of kabeljauw en voegt veel peulvruchten en bonen toe aan je maaltijden.

Dag 5-8 is puur veganistisch, geen dierlijke producten in je dieet, dit is om te helpen bij de ontgifting. Ik ben verbaasd over hoe energiek je bent en hoe je een positieve verandering in je lichaam voelt! Dag 9-10 zijn opbouwdagen, je begint het dierlijke eiwit in je avondmaaltijden te introduceren. In deze 10 dagen moet je trainen op een lage intensiteit, ik heb mijn normale training routine gedaan die goed lijkt te gaan! Ik heb tot nu toe geen kracht verloren in de sportschool en op de fiets, het gaat tot dusver goed!

Eerlijk gezegd was ik erg sceptisch over The Vegan Switch, ik geloofde niet dat het mogelijk was om zoveel te eten, te trainen, te ontgiften en in één keer af te vallen met één levensstijlverandering in 10 dagen! Maar het werkt echt! Ik zie het verschil al op dag 6.

 

Bezoek voor meer ervaringen onze blogpagina!
Houd voor alle The Vegan Switch en Fittergy updates onze socials in de gaten! Facebook & Instagram

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *