Talkies-Magazine-NL

Talkies Magazine test The Vegan Switch

”Wie mij een beetje kent weet hoe sceptisch ik sta tegenover elke vorm van diëten, voedselhypes en andere methodes om slanker, knapper of fitter te worden. Ik geloof in de methode ‘eet wanneer je trek en zin hebt’. Dat is naar mijn idee ook de reden waarom mijn gewicht altijd stabiel blijft. Toch kampte ik de laatste maanden met een laag energielevel, een opgeblazen buik en – ook al at ik op regelmatige tijden – had ik snel weer trek (hallo snackgedrag). Precies op dat moment kwam Fittergy The Vegan Switch op mijn pad. Het veranderde vólledig mijn toch wel kortzichtige kijk op voeding, binnen tien(!) dagen.”

 

Weten hoe het Talkies Magazine verging? Klik dan hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *