De 5 beste redenen om te gaan Sportvasten

Ken je dat twijfelachtige gevoel? Je wilt wel, maar je bent niet 100% overtuigd? Je bent op zoek naar redenen of excuses om het niet te doen in plaats van te bedenken waarom je het wél zou doen. Dat is een heel normaal fenomeen en iedereen herkent zich hier wel in op de een of andere manier. Daarom helpen we je een handje door 5 redenen aan te dragen die je er toe zetten om er juist wel voor te gaan. Niks is namelijk lekkerder dan jezelf een gezonde kickstart te geven en het gevoel dat je krijgt tijdens en na het Sportvasten is fantastisch. 

  1. Sportvasten duurt slechts 10 dagen! Ja het is even afzien, maar 10 dagen is voor iedereen te overbruggen. Je zult het ongetwijfeld zwaar krijgen bij momenten maar met de finishlijn in zicht zal dat geen reden zijn om op te geven. Je weet immers waar je het voor doet en dat je binnen no time weer klaar bent. 

  2. Wetenschappelijk bewezen. Ja zeker, je leest het goed. Sportvasten is niet zomaar een programma dat uit de lucht is gegrepen en dat vaart op zweverige, niet bewezen principes. Nee, het is echt wetenschappelijk bewezen waardoor je niet bang hoeft te zijn voor het uitblijven van resultaten. Benieuwd naar de wetenschap achter Sportvasten? Klik hier.

  3. De resultaten. Daar doe je het uiteindelijk voor, toch? Logisch, en die liegen er niet om. Met gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies in 10 dagen, een afname van 3 tot 7 centimeter van je buikomvang en meer energie én een fitter gevoel is het uiterst effectief. Wie zegt daar nou nee tegen?

  4. Onze Sportvasten coaches. Die zijn namelijk het kloppende hart achter Sportvasten, want zonder coaches zijn we nergens. Waarom? De coaches zijn van essentieel belang bij de begeleiding en ondersteuning van iedereen die de Sportvasten uitdaging aangaat. Het is lichamelijk en mentaal best zwaar en daarom is het belangrijk dat je er niet alleen voor staat en er altijd iemand is waar je bij terecht kunt. De coaches weten precies wat jij als individu nodig hebt, hoe je de beste resultaten kunt bereiken en ondersteunen je dan ook daarin tijdens de 10-daagse kuur. Samen kunnen we meer dan alleen, toch?

  5. Het Keep The Switch natraject. Met het Keep The Switch natraject kun je gemakkelijk de resultaten van jouw Sportvastenkuur onderhouden. De naam ‘Keep The Switch’ verwijst naar het vasthouden van de switch, zodat jouw lichaam in de vetverbranding blijft. Na de 10-daagse Sportvastenkuur, krijg je van je Sportvasten Coach een persoonlijk protocol op basis van jouw huidige lifestyle. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon en sport intensiteit. Hierdoor is het Keep The Switch natraject gemakkelijk vol te houden!

    Geen kortdurend resultaat dus, maar blijvend!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *