the vegan switch ervaring van leo

The Vegan Switch door de ogen van coach Jeroen

Wie ben je?

Mijn naam is Jeroen Maas, 61 jaar oud en ik ben al een lange tijd verbonden aan Fittergy. Sinds 2011 begeleid ik al klanten met het Sportvasten en sinds 2018 ben ik ook begonnen met het begeleiden van klanten tijdens The Vegan Switch. Dit verzorg ik allemaal vanuit mijn eigen bedrijf, Jeroen Maas Sports Company.

Wat zijn de belangrijkste punten die jij teruggekoppeld krijgt van je klanten?

Ik merk altijd dat mijn klanten een veel plattere buik, helderder en meer in evenwicht zijn na The Vegan Switch. 

Waarom raad jij je klanten aan om The Vegan Switch te gaan doen of te herhalen?

Ik raad mijn klanten deze kuur aan om hun natuurlijke energie te verhogen en zich te verlossen van gifstoffen in de vetcellen die zich na verloop van tijd ophopen in je lichaam. 

 

 

Wil jij dit graag zelf ondervinden? Schrijf je dan hier in voor The Vegan Switch Summer Challenge. Je maakt dan automatisch kans op het winnen van een Sportvastenkuur t.w.v. 249 euro en ontvang je een GRATIS The Vegan Switch zomer receptenboek.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *