the vegan switch door de ogen van coach angelique

The Vegan Switch door de ogen van coach Angelique

Wie ben je?

Mijn naam is Angelique Zonneveld, 52 jaar oud en al 5 jaar gewichtsconsulente. Sinds het begin van 2019 ben ik ook een The Vegan Switch- en Sportvastencoach! Ik doe dit alles bij Bodyvillage Rijswijk. 

Wat zijn de belangrijkste punten die jij teruggekoppeld krijgt van je klanten?

Wat ik vooral hoor en merk is dat ze een veel fitter en vitaler gevoel krijgen van The Vegan Switch. Daarnaast zorgt het echt voor een veel betere bewustwording van hetgeen dat men eet en na het volgen van The Vegan Switch gaan de mensen dan ook voor een groot gedeelte door met deze manier van eten. Hier helpt het Vegan Switch receptenboek heel erg aan mee. De mensen zijn erg enthousiast over het receptenboek en zijn verbaasd over hoe lekker en gevarieerd je kunt eten. 

Waarom raad jij je klanten aan om The Vegan Switch te gaan doen of te herhalen?

Als gewichtsconsulente merk ik dat mensen soms vast zitten in een bepaald eetpatroon en daardoor ook niet meer afvallen. Door 10 dagen The Vegan Switch te doen wordt de stofwisseling anders waardoor het afvallen weer beter gaat maar met name het veel fitter en vitaler gevoel vind ik super belangrijk. Je krijgt echt meer energie door The Vegan Switch. Dus ook mensen die bij ons bodytectraining volgen en fitter willen worden adviseer ik The Vegan Switch te doen.

Wil jij dit graag zelf ondervinden? Schrijf je dan hier in voor The Vegan Switch Summer Challenge. Je maakt dan automatisch kans op het winnen van een Sportvastenkuur t.w.v. 249 euro en ontvang je een GRATIS The Vegan Switch zomer receptenboek.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *