roparunblogpost

Fittergy doet mee met de Roparun!

Wat is de Roparun?

In meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam voor het goede doel. Kort gezegd is dat waar de Roparun om draait. Het leveren van een sportieve prestatie in teamverband, iets wat we bij Fittergy graag onder de aandacht brengen. Zeker wanneer het gepaard gaat met steun voor palliatieve zorg voor mensen die lijden aan een ziekte. Op het moment van schrijven staat de opbrengst teller van de Roparun al op bijna 3 miljoen! Jeffrey – een gewaardeerd lid van de Fittergy familie – weet hoe belangrijk evenementen als de Roparun zijn en als rasechte Rotterdammer is het voor hem een prachtige manier om een bijdrage te leveren aan het goede doel. Wij zijn trots op het feit dat we als Fittergy op deze manier onderdeel kunnen zijn van deze strijd middels de Roparun en hopen op deze manier zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om ook een bijdrage te leveren. 

jeff ropa run

 

Steun jij samen met ons de Roparun en help je daarmee mensen met kanker? Doneer dan via de onderstaande link! Wij wensen Jeffrey en zijn team met nummer 176 heel veel succes!  Wil je meer weten over team 176? Check dan de Facebook pagina –> https://www.facebook.com/Team176/

TEAM 176

Doneer HIER!

Hartelijk dank!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *