roparunblogpost

De RopaRun ervaring van Jeffrey

De RopaRun, 323 teams, 128 goede doelen en ruim 500 kilometer hardlopen van Parijs naar Rotterdam.

Jeffrey, Operations Manager bij Fittergy, heeft met team #176 ProDelta de RopaRun gelopen. 

 

Na de voorbereidingen van de afgelopen periode voor de RopaRun (onder andere: collecteren, sponsoren zoeken en het benefietdiner voor 150 mensen) vormt de Roparun zelf de kers op de taart. Zaterdagmiddag zijn we gestart vanuit Parijs en maandagmiddag zijn we zeer voldaan gefinisht op de Binnenrotte.

We zijn uiteindelijk gefinisht in een tijd van 46:48:19 met een gemiddelde snelheid van 11,41 km/u. Daarnaast waren we 1 minuut en 50 seconden sneller binnen dan onze geschatte eindtijd!

Tot slot hebben wij met ons team, tot op heden want er kan nog gedoneerd en gesponsord worden, een bijdrage kunnen leveren van €5.228,90! Het totale bedrag wordt 28 juni bekend gemaakt op de slotavond die georganiseerd wordt in Alcazar Events in Puttershoek.

Het is ontzettend mooi om te zien dat iedereen binnen het team zich zo inzet voor elkaar en natuurlijk voor het allerbelangrijkste: het goede doel. Alle support van de vrijwilligers, mensen langs de kant en sponsoren is hartverwarmend en ik ben er dan ook trots op dat we als team hier ons steentje aan kunnen bijdragen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *