The Vegan Switch ervaring van Marjolein

The Vegan Switch ervaring van Marjolein

Wat is je naam en leeftijd?

Ik heet Marjolein en ben 39 jaar oud, bijna 40..

The Vegan Switch ervaring van marjolein

Wanneer en waarom heb jij The Vegan Switch gedaan?

Ik vind het belangrijk om gezond en fit te zijn en te blijven i.v.m. 2 kinderen van 5 en 8 jaar oud en een baan waarbij ik veel zit. Daarom ben ik 8 jaar geleden begonnen met personal training. Toen woog ik geloof ik meer dan 85 kg! Tijdens mij 1e zwangerschap liep het zelfs op tot boven de 100… tijd om te veranderen dus, ook omdat ik last heb van hypermobiliteit syndroom. Toen ben ik dus begonnen  met het volgen van personal training en voedingsadviezen. Mijn trainer was ook Sportvasten coach en een aantal jaar geleden mocht ik Sportvasten proberen. Dit beviel heel goed, de centimeters vlogen eraf en binnen no time was ik 4 kilo kwijt! Elk half jaar doe ik nu een Sportvastenkuur om weer op het goede spoor terug te komen. Inmiddels ben ik vorig jaar op mijn streefgewicht van 70 kg gekomen na een combi van The Vegan Switch en Sportvasten.

Hoe heb je het ervaren en wat waren je resultaten?

Nu al 3x The Vegan Switch gedaan. Het voordeel dat ik ervaar is dat ik buikvet kwijtraakt, alhoewel steeds minder omdat mijn taille al van 85 centimeter naar 74 is gegaan! Maar ook mijn benen worden slanker en mijn huid wordt rustiger terwijl ik voorheen veel huidontstekingen had.

Mijn dagelijkse menu verandert steeds een beetje meer richting vegan dagen i.v.m. koolhydraatarm na Sportvasten. Ik drink al een jaar geen gewone melk meer en heb daardoor minder last van mijn prikkelbare darm. Door de hoeveelheid groente en fruit die ik eet heb ik ook een betere weerstand.

Ik voel me fitter en kan nu ook af en toe een dag lekker zondigen met brood of een frietje en pak het daarna weer op door een dag vegan te eten met veel groente en fruit.

Zou je The Vegan Switch aan anderen aanraden?

Ja, The Vegan Switch 10 daagse kuur is heel goed te doen. Je mag veel groente en fruit eten en hoeft geen honger te hebben. Ik merk dat ik heel creatief kan koken en echt niet alleen bloemkool en wortel. Tegenwoordig zijn er volop linzen en lekkere bonen te koop in kleine porties. Maar zelfs mijn  kleuter at lekker mee met vegan linzencurry of roerbak groenten met broccoli rijst.

Het is geen dieet, maar wordt na verloop van tijd een gewoonte. Ik zou het zeker aanraden als gezondheid boost. Niet als crashdieet! Als je gemotiveerd bent om je levensstijl te verbeteren maar op zoek bent naar inspiratie of een zet in de goede richting, dan is dit een ideale start!

Wil jij ook zo’n fijne ervaring net als Marjolein? Schrijf je dan hier in voor The Vegan Switch. Tijdens The Vegan Switch Summer Challenge in mei en juni maak je automatisch kans op het winnen van een Sportvastenkuur t.w.v. 249 euro en ontvang je GRATIS een exclusief receptenboek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *