The Vegan Switch ervaring van Mariska

The Vegan Switch ervaring van Mariska

Wat is je naam, leeftijd en beroep?

Mariska van den Ancker, 32 jaar oud uit Duivendrecht.
Ik ben in het dagelijks leven Business Consultant bij een Software bedrijf.

The Vegan Switch ervaring van Mariska

Wanneer en waarom heb jij The Vegan Switch gedaan?
The Vegan Switch heb ik voor het eerst gedaan in januari en nu een 2e kuur in april. Nog niet zo lang geleden ben ik in aanraking gekomen met Sportvasten van Fittergy. Toen The Vegan Switch geïntroduceerd werd, was ik dan ook erg nieuwsgierig.

Hoe heb je het ervaren?
Mijn ervaring is dat het een zeer fijn 10 daags programma is. Het protocol is overzichtelijk en goed te volgen. Het fijne eraan is dat je 10 dagen lang (koolhydraten) mag eten en er geen vastendagen zijn. Ik miste in het begin wel de zuivel heel erg, maar ben nu verslaafd aan de smoothies met kokoswater, mango en spinazie. Elke dag een wandeling en een paar keer wat intensiever sporten is goed te doen en de gifstoffen eruit zweten in de sauna is helemaal geen straf!

Wat heb je bereikt met The Vegan Switch en zou je het anderen aanraden?
The Vegan Switch zou ik zeker aanraden. Het is geschikt voor iedereen, omdat er niet hoog-intensief gesport hoeft te worden. Het zorgt voor een kickstart als het gaat om wat kilootjes afvallen, daarnaast zuivert en reinigt het je lichaam en voel je je veel energieker en fitter na afloop van de 10 dagen.

Wil jij ook zo’n fijne ervaring net als Mariska? Schrijf je dan hier in voor The Vegan Switch. Tijdens The Vegan Switch Summer Challenge in mei en juni maak je automatisch kans op het winnen van een Sportvastenkuur t.w.v. 249 euro en ontvang je GRATIS een exclusief receptenboek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *