the vegan switch ervaring van leo

The Vegan Switch ervaring van Leo Alkemade

Wat is je naam en leeftijd?

Leo Alkemade, 38 jaar oud.

the vegan switch ervaring van leo alkemade

Wanneer en waarom heb jij The Vegan Switch gedaan?

In maart heb ik The Vegan Switch gedaan. Waarom? Omdat het tijd was voor een reset. Ik kan niet half, dus als ik ergens aan begin dan moet het rigoureus. En het liefst ook met een wetenschappelijk onderbouwd plan erachter. Anders ga ik smokkelen..ik ken mezelf. 

Hoe heb je The Vegan Switch ervaren en wat waren je resultaten?

The Vegan Switch was vele malen makkelijker dan het Sportvasten. Je eet bewust, gezond en eigenlijk ook heel erg lekker! Ik kreeg gedurende de switch meer energie en sliep als een roos!

Zou je The Vegan Switch aan anderen aanraden?

Absoluut een aanrader. Sterker nog, ik beveel het iedereen aan! Je merkt direct dat er iets gebeurd en dat motiveert als een malle! 

Heeft Leo jou kunnen overtuigen? Klik dan hier en schrijf je in! Tijdens The Vegan Switch Summer Challenge in mei en juni maak je automatisch kans op het winnen van een Sportvastenkuur t.w.v. 249 euro en ontvang je GRATIS een exclusief receptenboek bij je Vegan Switch pakket!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *