the vegan switch ervaring van edu

The Vegan Switch ervaring van Edu

Wat is je naam en leeftijd?

Ik ben Edu Juta en ik ben 65 jaar oud.

ervaring juta

Wanneer en waarom heb jij The Vegan Switch gedaan?

Afgelopen februari heb ik The Vegan Switch gedaan. Normaal volg ik één keer per jaar het Sportvasten programma maar dit keer heb ik dus The Vegan Switch geprobeerd.

Hoe heb je het ervaren?

De ervaring die ik heb gehad met The Vegan Switch is positief. In vergelijking met Sportvasten was The Vegan Switch ook makkelijker om te doen. The Vegan Switch is natuurlijk niet te vergelijken met Sportvasten. Er is voldoende variatie in het eten, al was het soms wel wat veel. Dat vond ik dan ook meteen het zwaarst aan het volgen van The Vegan Switch: de hoeveelheid eten. Ik kan wel zeggen dat ik er een goed en ‘schoon’ gevoel aan overgehouden heb.

Wat heb je bereikt met The Vegan Switch en zou je het anderen aanraden?

Effectief heeft het volgen van The Vegan Switch mij 2 kilo gewichtsverlies opgeleverd en dus het fijne en ‘schone’ gevoel. Ik hield er echt een voldaan gevoel aan over. Mensen die Sportvasten te zwaar vinden of gewoon iets anders willen proberen zou ik het zeker aanraden, simpelweg omdat The Vegan Switch minder zwaar is. Zelf ga ik in de toekomst wel door met Sportvasten. Hoogstwaarschijnlijk ga ik in juli weer beginnen met het Sportvasten.

Wil jij ook zo’n fijne ervaring, net als Edu? Schrijf je dan hier in voor The Vegan Switch. Tijdens The Vegan Switch Summer Challenge in mei en juni maak je automatisch kans op het winnen van een Sportvastenkuur t.w.v. 249 euro en ontvang je GRATIS een exclusief receptenboek bij je Vegan Switch pakket!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *