5 producten bomvol met polyfenolen

5 producten bomvol met polyfenolen!

The Vegan Switch draait natuurlijk om ontgiften en daarbij komen nog een hoop andere gezondheidsvoordelen kijken zoals gewichtsverlies. Maar voor een effectieve ontgifting zijn bepaalde voedingsmiddel en stoffen nodig. Wij zetten 5 voedingsmiddelen op een rijtje die rijk zijn aan polyfenolen. Al deze voedingsmiddelen zijn aan te raden om te eten en/of drinken. Zeker tijdens het volgen van The Vegan Switch! Ze bevatten allen veel polyfenolen die direct bijdragen aan het stimuleren van de ontgifting. Het is dan ook niet voor niks dat je deze producten veel zult tegenkomen in het exclusieve receptenboek tijdens The Vegan Switch Summer Challenge! Schrijf je snel in en ontvang het boek én maak kans op een gratis Sportvasten kuur t.w.v. 249 euro!

  1. Noten! Alle noten zijn goed maar met name pistache en walnoten zijn erg rijk aan polyfenolen.
  2. Groene groentes! Groentes zijn natuurlijk allemaal gezond en ook veel soorten bevatten polyfenolen. Maar met name de groene varianten zoals broccoli zijn rijk aan polyfenolen.
  3. Fruit! Met name de granaatappel, druiven en verschillende soorten bessen bevatten veel polyfenolen.
  4. Groene thee! Ja zeker, ook groene thee bevat polyfenolen. Je kunt er zelf voor kiezen in welke vorm je groene thee neemt. Of je de groene thee nou gewoon drinkt, een supplement neemt of allebei is geheel aan jou.
  5. Kurkuma! De werkzame stof curcumine is een sterke polyfenol die aanwezig is in kurkuma. Net als voor groene thee geldt ook voor kurkuma (curcumine) dat je deze op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je het specerij toevoegen tijdens het koken als smaakmaker maar kun je ook kiezen voor een supplement. Wist je overigens dat curcumine is verkozen tot het supplement van het jaar van 2019?

Wist je trouwens dat onze Fittergy Greens ook een bron is van polyfenolen? Bestel ze hier! Boordevol groenten en fruit én polyfenolen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *