Fittergy Greens

Balanceren met Fittergy Greens na je Sportvastenkuur

Tijdens een Sportvastenkuur gebeurt er ontzettend veel in je lichaam. Je suikervoorraad raakt op, je lever verbrandt op volle kracht het overmatige vet in je buikholte, je verliest kilo’s vet en je spieren switchen naar 100% vetverbranding. 

In je darmen gebeurt er echter ook iets heel bijzonders. Je darmflora (alle bacteriën in je darm) heeft namelijk tijdens de vastendagen bijna geen voeding en vooral geen suiker meer. Hierdoor vindt er een totale reset plaats. Want ook je darmflora is door de hoge inname aan koolhydraten in de suikerstand gekomen. Allerlei slechte bacteriën en schimmels zoals candida, voeden zich met suikers. De darmflora heeft een enorme invloed op onze gezondheid, het immuunsysteem én op de vetverbranding. Het is dus belangrijk om na de vastendagen goed het voedingsschema van de opbouwdagen, met veel groente en noten, te volgen om je darmflora opnieuw op te bouwen.

Fittergy Greens vormt een ideaal supplement om na de Sportvastenkuur dit proces verder te ondersteunen. Fittergy Greens bevat naast veel groente, fruit en vezels ook probiotica. Dit zijn de goede darmbacteriën die we juist graag opnieuw in onze darmen willen hebben. Verder bevat Fittergy Greens ook spijsverteringsenzymen, spirulina, chlorella en groene thee extract. Allemaal stoffen die de ontgifting van het lichaam stimuleren. Zo komt het gehele lichaam optimaal in balans.

Ga nu samen Sportvasten en ontvang 15% korting én een gratis Greens mini reinigingskuur. Meld je hier aan!