samen sporten Fittergy Sportvasten

5 voordelen van samen sporten!

We weten allemaal dat bewegen belangrijk is. Het geeft je energie, je slaap verbetert, je zit lekkerder in je vel en het helpt om je gewicht op peil te houden. Waarom is het dan toch zo moeilijk om van die bank af te komen? Een gebrek aan motivatie is vaak de boosdoener.

Weinig motivatie kan komen doordat je geen voldoening haalt uit het sporten of omdat je het saai vindt in je eentje. Een sportbuddy is dé oplossing! We geven je 5 voordelen van het samen sporten. Zeker weten dat jij op zoek gaat naar sportbuddy en samen er voor gaat!

 1. Gezelligheid en plezier
  Het is natuurlijk veel gezelliger om samen te sporten! Bijkletsen, lachen, elkaar uitdagen en achteraf wat drinken.
 2. Extra motivatie
  Je sportbuddy kan je helpen om van die bank af te komen. Ook geeft samen sporten je extra motivatie om het beste uit jezelf te halen tijdens het sporten.
 3. Succes delen
  Samen doelen en resultaten behalen is leuk! Je kunt je succes delen en dit versterkt het gevoel van voldoening wat je uit het sporten haalt.
 4. Competitie
  De beste willen zijn: dat willen we allemaal. Samen sporten geeft je een stukje competitie. Dit zorgt voor een spelelement wat het sporten extra leuk maakt.
 5. Niet afzeggen
  Als je hebt afgesproken om te gaan sporten met je buddy, kan je het eigenlijk niet maken om af te zeggen. Je hebt hier niet alleen jezelf mee, maar ook je sportbuddy! Je laat de ander niet zitten en zo is het andersom ook. Er voor elkaar zijn en er samen voor gaan, zorgt er voor dat jullie het sporten langer vol kunnen houden.

Make the switch together: Ga in de maand januari samen Sportvasten en ontvang allebei 15% korting + een gratis Greens mini reinigingskuur. Meld je hier aan.