De ervaring van Sportvasten buddy’s Ellen en Moniek

Sportvasten buddy's

Wist je dat je ook samen kunt Sportvasten? Samen Sportvasten heeft extra veel voordelen. Je kunt elkaar motiveren, inspireren en het is ook nog eens gezelliger én voordeliger! Sportvasten buddy’s Ellen en Moniek gingen samen aan de slag bij Sportvasten Coach Anoek Boonstoppel. Hieronder lees je de ervaring van Sportvasten buddy’s Moniek en Ellen die samen de switch hebben gemaakt naar een gezondere lifestyle!

Sportvasten ervaring Moniek

Meer energie, meer sporten, minder suiker en een paar kilo’s er af. Dat is mijn doel! Oké mijn besluit staat vast: kom maar op met die Sportvasten-kuur van Fittergy. Half november was het zover en begon ik vol goede moed. Even wennen aan de pillen en zakjes, maar de eerste 2 afbouwdagen verliepen prima. Afbouwdag 3 voelde al als vastendag 1, haha. Niks eten, alleen maar drinken. Ik voelde me slap dus nam extra appelsap mee voor onderweg. Dag 5, vastendag 2, was zwaar. Ik dacht alleen maar aan eten, had geen energie om te sporten, maar moest het volhouden! Dag 7 begon weer met fruit. Yes, de kuur duurt nog 3 dagen maar voelt al als geslaagd en klaar! De kuur afmaken was dan ook geen probleem. Resultaat: minder suikerbehoefte, sportritme weer opgepakt en ook wat kilo’s en centimeters kwijt. Nu twee weken verder is het resultaat nog steeds daar, zeer tevreden!

Sportvasten ervaring Ellen

Wat een bijzondere ervaring! De eerste drie afbouwdagen waren best goed te doen. Ik heb intens genoten van alles wat ik wel mocht eten. Bewust werd ik hoeveel ik tussendoor eet en hoe vaak je gefocust bent op eten (en mijn dagelijkse glas wijn) gedurende de dag. De drie dagen vasten en dus leven op 150 ml jus d’ orange, waren best pittig maar hoe gek het ook klinkt, het went. En als je eenmaal gewend bent, mag je weer eten. Resultaat: 5 kilo lichter en energieker! Mijn lijf heeft de switch gemaakt, geslaagd dus!

Ook met jouw Sportvasten buddy de switch maken naar een energieker, slanker en fitter lichaam? Meld je hier aan om te beginnen met Sportvasten!