ontgiften Fittergy Sportvasten

Het voordeel van ontgiften vóór je Sportvastenkuur

Voordat je begint met Sportvasten kun je een hoop dingen doen om je goed voor te bereiden. Zo kun je alvast beginnen met trainen om een goede basisconditie te krijgen. Of oefenen met intermittent fasting door ’s avonds na het diner niks meer te eten en de volgende dag wat later te ontbijten. Maar dit zijn allemaal dingen om het jezelf gemakkelijk te maken tijdens de kuur. Wist je dat je ook je lichaam nog eens extra kunt stimuleren om nog betere resultaten te behalen met je Sportvastenkuur?

Waarom ontgiften vóór het Sportvasten?

Door jouw lichaam op een effectieve manier te ontgiften, maakt je lichaam sneller de switch naar vetverbranding. Dit komt doordat je mitochondria, een soort energiefabriekjes in je cellen, tijdens Sportvasten worden geactiveerd om vet te verbranden in plaats van suiker. Dankzij het vasten, sporten en het gebruik van de Sportvasten supplementen verbrand je al je suikers en kunnen de mitrochondria aan de slag met het verbranden van vet. Hierdoor word je slanker, fitter en krijg je meer energie. Echter word je lichaam elke dag blootgesteld aan veel verstorende stoffen. Deze zogenaamde gifstoffen worden opgeslagen in je lichaamscellen. De mitrochondria worden door dat gif geblokkeerd om écht te gaan verbranden. Als je ervoor zorgt dat je lichaam effectief ontgift, ga je hierdoor dus véél meer profiteren van je Sportvastenkuur!

Een effectieve manier van ontgiften: The Vegan Switch

The Vegan Switch is een zeer goede voorbereiding op je Sportvastenkuur. The Vegan Switch is geen gewone ontgiftingskuur. Het is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zo is uit onderzoek gebleken dat door juist veel plantaardig (vegan) te eten, je jouw lichaam zeer effectief ontgift. Daarom adviseren wij vóór het Sportvasten de 10-daagse Vegan Switch kuur te doen, waarmee je door veel plantaardig te eten de ontgiftingsstand in je vetcel switcht naar een veel hogere stand. Het voordeel is dat je na 10 dagen Vegan Switch al geniet van veel voordelen, zoals:

  • een mooiere huid;
  • betere darmwerking;
  • tot 4 kilo gewichtsverlies;
  • meer energie en een fitter gevoel.

Verder zorgen deze voordelen er ook voor dat je jouw Sportvastenkuur gemakkelijker doorloopt. Een goed begin is ten slotte het halve werk!

Effectief ontgiften vóór jouw Sportvastenkuur? Zoek hier een Vegan Switch locatie bij jou in de buurt, waar je de Vegan Switch kuur kunt kopen én volgen.